arzum_esra62 Teacher- bende oksapar kullandım ilk haftalarda fakat karaciğer enzimlerimi çok yükseltip yetmezliğe kadar gittiği için bıraktırdı. Onuda zaten doktor değil ben istedim karaciğer enzimlerimede baktırayım diye. Tesadüfen bulundu. Şuan 15 hafta 2 günlük.
CananCT 11+1 folbiol kullanıyorum şuan bittiği zaman doktorumun verdiği vitafemin dha’ya geçiş yapacağım 🤗
kubra251730 gokayrabia ben kullanmıyorum bu benim doğrum keşke zamanında beni de uyaran olsaydı sonradan öğrendim ben ve bilgimi paylaşmak istedim kimseye sakın yaptırmayın demedim farkındaysanız araştırın dedim o yüzden yorumumun doğruluğuna bu şekilde karar veremezsiniz herkesin doğrusu kendine ve bu benim doğrum
Nihals Serpil20 sağlık ocağındaki ebemiz vermişti bana 7. Aydan itibaren kullanıyorum grip vs olursan çabuk atlatirsin. Bağışıklığın düşmesin dedi. 8. Ayımızdayız devam etmemi istedi..bende devam ediyorum
Baobap Gulfeem geçen hafta doktoruma sordum bunu. Takviye almasam iyi beslensem vs. Doktor güldü. Bazen yediğimiz şeylerin emilimini tam olarak sağlayamıyormuş vücut. Takviyelerin kesinlikle alınması gerekiyormuş. 3 ayrı doktordan da şunu duydum, demir ilacını içmek zorundasın. Bence takviyeleri reddetmeyin. Hiç bir zararları yok☺️
Gulfeem Baobap herkesin kendi tercihi oldugunu belirttim basında😌 tabiki eger vücudumda herhangi bir vitamin eksikligi cıkarsa kullanırım karsı degilim. Ama ailemizdede kimse vitamin kullanmadı, bu sekilde daha rahat hissediyoruz🙏🏻😌
Baobap Gunesbaris burada folik asit kullanmadığı için bebeği ölen, nöral tüp defekti olan ve çeşitli sorunlar yaşayan bir çok kadın gördüm. Bence bilime böyle ön yargılı yaklaşmayın. Folik asit her şeyden önemli gebelikte.
Didemyurdakul HappyMom 16.haftadayim folik asit,elevit,d vitamini, demir ılaci ve magnezyum ve balık hapı kullanıyorum
htcmrt07 Monovit d , femix omega , gyno ferro sanol, magnorm 365 kullanıyorum 😊aşırı bulantı olduğunda da Zofer 4 mg önerildi onu kullanıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️14+4 deyim şuan
Dtinc gokayrabia evet doktor kontrolünde alıyorum ama kan tahliline göre diil,önce ocean mumy ile başladım genel takviye omega 3 var diye, 15.haftada demir ilacı ve kalsiyum ekledi doktorum, süt ve süt ürünlerini çok tüketemiyorum maalesef.
NefesDeniz HappyMom 16.haftam balık yağı multivitamin, demir ilacı ve progestan fitil kullanıyorum 🙋🏻♀️