Dtinc 16 haftalık hamileyim, ocean mumy kullanıyorum onun dışında demir, kalsiyum,d vitamini, magnezyum hepsini takviye alıyorum
gokayrabia Dtinc dr kontrolündemi takviye alıyorsunuz ? Birde tahlil sonucuna göre vitamin veriyor doktorlar eksiklik durumuna göze
Bsragrblk Dilara8228 bana vermedi bunları doktorum sadece vultivitamin verdi reganisisax diye bir hap 13+5im bu arada neden acaba her doktora göre değişiyor sanırım
Dilara8228 Bsragrblk progestani düşük tehlikesi için kullanıyorum decavitte vitamin zaten normalde başkaları baska ilaçlar kullanıyor doktora göre değişiyor demek ki bebeğin durumuna görede vitamin değiştir diye düşünüyorum
gokayrabia KhgKG ölçümler çok hassas oldugu için dr belki düzgün ölçememiştir. Ne yorum yaptı size geri görünce
Dtinc gokayrabia evet doktor kontrolünde alıyorum ama kan tahliline göre diil,önce ocean mumy ile başladım genel takviye omega 3 var diye, 15.haftada demir ilacı ve kalsiyum ekledi doktorum, süt ve süt ürünlerini çok tüketemiyorum maalesef.
gokayrabia kubra251730 kubra251730 dogru değil yorumunuz bazı insanlar araştırmadan körü körüne yorumlara bakarak çocuklarına antibiyotik vermiyor. Gerektiginde güvendiginiz hekimlerin vermiş oldugu ilaçları kullanmak zorundasınız antibiyotik içmeyen bir çocukta agır enfeksiyon varsa çok kötü sonuçlar dogurabilir. İnsanlara doktorlar vitamin veriyor fakst tahlil yaptırıyorlar eksikligine göre veriliyor ben dogru bulmuyorum yorumunuzu zamanında aşı ve ilaçlar yokken çok insan engelli yaşadı yada ilaç eksikliginden vefat etti. Tabiki çocukları ilaca bagımlı yapmayacagız hiç bir bilinçli anne yapmaz ufacık gripte ilac verilmez çocuga dogal yönetemlerle geçmezce ilaca mecbursun fakat güvendigim hekimlerin verdigi kararında ilaç veya vitaminleri kullanmaktan çekinmiyorum çekincemde yok. Takdir ilahi rabbim bilir herşeyi iyi hekimlerle karşılaştırsın herkesi.
kubra251730 gokayrabia ben kullanmıyorum bu benim doğrum keşke zamanında beni de uyaran olsaydı sonradan öğrendim ben ve bilgimi paylaşmak istedim kimseye sakın yaptırmayın demedim farkındaysanız araştırın dedim o yüzden yorumumun doğruluğuna bu şekilde karar veremezsiniz herkesin doğrusu kendine ve bu benim doğrum
Belgin61 gokayrabia aşılar çıktımdan sonrada sakat kalmalar ve ölümler arttı ona bakarsan içeriklerini bilmediğimiz doğal olmayan bir çok maddeyi küçüçük bedenlere vermek ne kadar doğru ? Anne sütü zaten başlı başına bir antibiyotik zaten😇
gokayrabia kubra251730 tetanoz aşsı bende olmuyorum gebelikte aşı önerilmiyor zaten. Önceden gebelik planlaması yaparken tahliller sonucu olmam gereken aşıları olmuştum.
Sult Esraa54 benim olmuştu ama yanlış olmuştu ☺️ Tam 12. Haftada doktorum kız demişti ama sonradna erkek olduğunu öğrendik yani kesin net öğrenmek 16. Haftaları bulabiliyor