Belgin61 gokayrabia aşılar çıktımdan sonrada sakat kalmalar ve ölümler arttı ona bakarsan içeriklerini bilmediğimiz doğal olmayan bir çok maddeyi küçüçük bedenlere vermek ne kadar doğru ? Anne sütü zaten başlı başına bir antibiyotik zaten😇
gokayrabia Belgin61 konu çarpıtıldı bence umarım kimsenin çocuguna zarar gelmez. Allah herkesin çocugunu korusun
Nihals Serpil20 sağlık ocağındaki ebemiz vermişti bana 7. Aydan itibaren kullanıyorum grip vs olursan çabuk atlatirsin. Bağışıklığın düşmesin dedi. 8. Ayımızdayız devam etmemi istedi..bende devam ediyorum
Serpil20 Nihals hadi ya ilk 3 ay diyor herkes devavit için bende bilmiyor dum 6 ayıma kadar içtim sonra bıraktım bende
Nihals Serpil20 ilk aylarimda folik asit kullandım balık yağlı Multi vitamin kullandım bunları kendi kadın doğum doktorumuz vermişti.
Dilara8228 EsraZengin Yapmadı yani diğer hamileliklerime göre yapmadı şuan 36+6 haftalık oldum 12 kilo almışım
Happyasya Ben decavit, d vitamini, koraspin ve omega regenesis kullanıyorum. Hem omega hem decavit aynı anda kullanan var mı ?
EsraZengin Dilara8228 ben çok fazla aldım 63 kilo ile hamile kaldım. Şuan 70 kilo oldum ve alamayada devam ediyorum. 5 aylık hamileyim.
Babyarel Ozlemyhan02 merhabalr benimde aynıydı doktorun yanındaki asistanin eşi eczaciymis bir surup varmış kan ilacı ve tadı çok güzel dedi bi araştırın doktorunuza sorun isterseniz
Dilara8228 EsraZengin normal bence her hamilelige göre değişiyor ilk gebelikte 36 kilo ikincide 29 kilo bunda 12 kilo aldım