Belgin61 kubra251730 aynen katılıyorum çok güzel yazmışsınız inşallah herkes bilinçlenip küçücük bedenleri ilaç kolik yapmazlar ☺️
kubra251730 Belgin61 amiiiinn inşallah elimden geldiğince uyarıyorum görmek isteyene vesile olmak çok güzel 🙏🏻
Elliks 18+4 elevit ve maltofer kullanıyorum ☘️ Bazı yorumları okudumda dikkatimi çekti 4-5 tane ilaç kullanan arkadaşlar var ağır ve fazla gelmiyor mu? Ben maltoferi bile bazen içmiyorum.
Belgin61 kubra251730 Allah razı olsun belki sayenizde bir bebek daha hastane müşterisi olmaktan kurtulur 🙏🙈
Belgin61 kubra251730 benim karar vermemde zor oldu ama iyi bir araştırma yaptım çok şükür banada vesile olan ablalarım oldu şuan küçüçük bir bedeni ilaca mahkum etmediğim için vicdanım çok rahat Rabbim herkesin bebeğini korusun İnşAllah sizin gibi böyle anlatıp bilinçlendirmeye çalışan insanlarında sayısını artırsın 🥰
Eker93 Ozlemyhan02 pekmezin içine bi tane portakal veya mandalina suyunu sık öyle iç kansızlığa çok iyi geliyo
KhgKG Belgin61 ay burdan da yazar mısınız ben geçen gün doktora gittim 31 haftalıktı 1485 gr çıktı karın çevresi 1,5 hafta geri göründü doktor biraz tedirgin etti beni çok korkuyorum bir sıkıntı mı var diye
gokayrabia KhgKG ölçümler çok hassas oldugu için dr belki düzgün ölçememiştir. Ne yorum yaptı size geri görünce
Deletedmom78 Ozlemyhan02 kan ilacını süt ve süt ürünleriyle cay kahve ve gazlı içeceklerde kullanıldığı zaman bulantı yapıyor ilk bir hafta dayan sonra bulantın olmuyor