ysmusic Merhabalar 24 haftaligim,1.5 aydır demir ilacı, 1 haftadır d vitamini kullanıyorum.Geçtiğimiz ay balık yagı içeren vitamin ilacı kullanmıştım bu ay doktorum bıraktırdı.Bir de hamileliğim başından beri her gece yatmadan 1 tane prilam alıyorum.
Belgin61 Gunesbaris bende 30 haftalığım hiç bir ilacı kullanmadım çok şükür gayet sağlıklı iğneler aşılar aşırı derece zararlı şeyler içeriyor
Belgin61 KhgKG en son gittiğimde 850 gram felandı yaklaşık 1 ay önce şuan daha kontrole gitmedim bu hafta gidip bakıcam inşAllah 🥰
KhgKG Belgin61 ay burdan da yazar mısınız ben geçen gün doktora gittim 31 haftalıktı 1485 gr çıktı karın çevresi 1,5 hafta geri göründü doktor biraz tedirgin etti beni çok korkuyorum bir sıkıntı mı var diye
RukiyeOzdmr HappyMom ilk 3 ay ve öncesinde Diofol Folik asit kullandım. Haftam da doktorum folik asiti bırakmamı istedi. d vitamini omega 3 demir hapı magnezyum yazdı Haftamdayım hala kullanıyorum … bir de troidim var troid ilacı kullanıyorum
kubra251730 HappyMom folikasit otizm ilişkisi 🤔 içtiğiniz şeyleri araştırın içerikleri sorgulayın ilaçlarınızın etken maddelerini yan etkilerini araştırın yani prospektüs okuma alışkanlığı edinin.. aşıdan süt alerjisi olan bir bebeğim var 4 aylıkken uyandım şükür araştırdım sürekli aşı içeriklerini yan etkileri aşıdan başına gelmedik şey kalmayan anneleri dinledim aşıyı bıraktık her şey yoluna girdi şükür o vitamin dediğiniz şeyler doğada var doğal olana yönlenin evimde ne ağrı kesici ne ateş düşürücü kendimiz için dahil asla bulundurmuyorum oğlum 14 aylık aşı olmazsa hastalıklardan nasıl korunur diye kafanızda sorular varsa benim gbi kör kütük inanıp sorgulamadığınızdandır lütfen araştırın minicik canlara kıymayın yine hamileyim ve tetanoz aşısı da olmuyorum zaten paslı aletlerle doğum yapmıyosunuz tetanoz olan yüzdelik oranlara bakın bir de lütfen tek tek aşı isimleriyle prospektüs etken maddelerine bakın tıbbi terimler var tabi ki google den aratın kullanılan içerikleri gördüğünüzde çocuğumun kanında bu maddelerin işi ne diyeceksiniz
kubra251730 kubra251730 deodorantta bile alüminyum olmayanı alıyorum ki aşıların hemen hepsinde alüminyum var
Belgin61 kubra251730 aynen katılıyorum çok güzel yazmışsınız inşallah herkes bilinçlenip küçücük bedenleri ilaç kolik yapmazlar ☺️
gokayrabia kubra251730 kubra251730 dogru değil yorumunuz bazı insanlar araştırmadan körü körüne yorumlara bakarak çocuklarına antibiyotik vermiyor. Gerektiginde güvendiginiz hekimlerin vermiş oldugu ilaçları kullanmak zorundasınız antibiyotik içmeyen bir çocukta agır enfeksiyon varsa çok kötü sonuçlar dogurabilir. İnsanlara doktorlar vitamin veriyor fakst tahlil yaptırıyorlar eksikligine göre veriliyor ben dogru bulmuyorum yorumunuzu zamanında aşı ve ilaçlar yokken çok insan engelli yaşadı yada ilaç eksikliginden vefat etti. Tabiki çocukları ilaca bagımlı yapmayacagız hiç bir bilinçli anne yapmaz ufacık gripte ilac verilmez çocuga dogal yönetemlerle geçmezce ilaca mecbursun fakat güvendigim hekimlerin verdigi kararında ilaç veya vitaminleri kullanmaktan çekinmiyorum çekincemde yok. Takdir ilahi rabbim bilir herşeyi iyi hekimlerle karşılaştırsın herkesi.
gokayrabia kubra251730 tetanoz aşsı bende olmuyorum gebelikte aşı önerilmiyor zaten. Önceden gebelik planlaması yaparken tahliller sonucu olmam gereken aşıları olmuştum.