yasen1 Aden23 36+4 bizimde spinalmi olcaksınız acaba cok korkuyorum bende sezaryan düşünüyorum yarin gun alcam insallah
Aden23 yasen1 ben dayanamam beni uyutsunlar. Mis gibi uyuyayım. Uyanınca görürüm aşkımı hayırlısıyla. Benim psikolojim kaldırmas tak tuk çekiştircekler kalp krizi geçiririm ben. O yüzden seçenek bie değil benim için. 1. De genel anesteziydi
117146 Aden23 benım kıloyu hep kalça bacaklar aldı kırmızı morumsu catlamayan yedım kalmadı bacağımda heryerım çatlak ve ınanılmaz bir bel agrısı cekıyırm bır haftadır aynı kırık gibi agrıyor yatakda dönemez hale geldım 38+1 oldum nzmn gelır bekliyorum
yasen1 Aden23 1 de uyandginiz zaman ağrıları cok oluyormuş bide boğaza hortum salmalari falan oluyormus nekdr doğru blmiyorum genelde nekdr sure sonra uyandiriliyosnuz
Anurbasgem Aden23 bende 36+3 haftadayım ilk gebeliğim bir aksilik çıkmazsa normal doğum olacak. Hem korku hem heyecan var canı ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek inşallah 🧡 kalcam ve bacaklarım çatladı onun haricinde çatlama yok İnşallah olmaz birde şuana kadar 25 kilo aldım 🤭
Beyzabyk Aden23 ederim kuzum çok heyecanlı ve çok tedirgin hisler içindeyim gelecek mi diye bekliyorum öyle 😄
Aden23 Beyzabyk duştan sonra da anlayamadım ben şimdi yine duşa girip bakıcam. Eşime anneme baktırıyorum birşey yok diyorlar. Korkulu rüyam oldu. Bir de göbek deliğimin hemen bir santim solunda hafif yanar gibi acı var neredeyse 1.5 aydır siz de de oluyor mu
Semra93 Yarın 38 haftama giriyorum bu sabah gördüm gobegimin hemen altında kasik bölgesinde kırmızı kırmızı çizgiler belirmiş.krem kullanmama rağmen çatlama başlamış.ama sadece o bölgede var ve henüz yeni çünkü kırmızı renkte
Beyzabyk Aden23 yok kuzum genelde kaşıntı oluyor çatlamada tatlı talı kaşınıyor böyle bende çok korkuyodum çatlıcam diye çatlamadım çatlamadım 12 gün kala baktım çatlamışım 😄
yasen1 Aden23 öyle diyorlar uyanınca ağrı ile uyaniliyormus Hortum.saldiklari icin boğazda ağrı acı oluyormus
Aden23 Beyzabyk evet canım tatlı tatlı kaşınıyor ama asla kaşımıyorum kaşınınca hemen krem sürüyorum duşa giriyorum hemen geçiyor ztn
Hnfth Aden23 genelde kırmızı olr evet ama bende belli belirsiz var çok kilo olmama rağmen 93kiloyum 74le hamile kaldım
Aden23 Hnfth bende 20 ye hakın kilo aldım senin gibi. İlkinde de böyle almıştım sonra yine 50 lere düştüm
Tomrisme 37+1’im az önce karnıma bi ağrı girdi çıktı değişik duygular içerisindeyim 😂 devamı gelmedi henüz muhtemel yalancı kasılmalar 🔥
Aden23 yasen1 boğaz olayı hiç olmadı bende ama dikişlerim tabi ağrıdı. Boru olayı abartı bence canım. Gram olmadı çünkü