Selin59 Aden23 bizde 37+1 olduk ❤️ Allah nasip ederse 25 Kasım’da planlı sezaryen olacağız 🎉 rAbbim sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallah 🤹🏻
Aden23 Beyzabyk evet canım tatlı tatlı kaşınıyor ama asla kaşımıyorum kaşınınca hemen krem sürüyorum duşa giriyorum hemen geçiyor ztn
Aden23 Hnfth bende 20 ye hakın kilo aldım senin gibi. İlkinde de böyle almıştım sonra yine 50 lere düştüm
Hnfth Aden23 ben ilkinde 26kilo almıştım ama hiç çok zayıf olamadım maalesef 68le hamile kalmıstim ondada 🥺🥺 kolay veremiyorumda
Aden23 yasen1 boğaz olayı hiç olmadı bende ama dikişlerim tabi ağrıdı. Boru olayı abartı bence canım. Gram olmadı çünkü
yasen1 Aden23 korkuyorum bende herşeyden en ufak birseyden nem kapıyorum. Agri olacak tabi ama bu boğaz beni biraz tedirgin etmişti açıkçası
Aden23 Elektrikli süt pompanız hazır mı? Ben spectra 9s de karar kıldım. Hangi markaları tercih ettiniz ??
Drn-Brc Aden23 20. Haftalarda belimin yanları ve iç bacağım çatladı göbeğimde yok bi daha da çatlamadım inş başka olmaz 36+4 olduk bugün oğlum 3.5 kilo olmuş bile
Aden23 Drn-Brc içimi rahatlattın canım Allah bin kere razı olsun ya. Anlamazsın falan dediler doğumdan sonra belli olur dediler