Kimkibu Medicalpark benimde 280 muayene 8500 şuanlık dogum benim doktorumun yılbasjnda zam varmıs bakalım🙄
yagmurksr deryamehmet35 ben Karataş hastanesi ece hanıma gidiyorum muayene 60 tl doğum ücretine de bu ay zam gelmiş 3500den 4200 olmuş
Hennademet yagmurksr sizde Fatma Ablanın adını vererek 60₺ ye gidiyorsunuz dimi? Bende Ece Hanıma gidiyorum aynı ücretle normalde 95₺
deryamehmet35 zumrabal iki düşüğüm vardı volkan beyden çok memnundum kendisinde ameliyatta oldm fiyatlar hiç bu kadar uçuk degildi şimdi çok fazla yükseldi o kadar parayı gözden çıkaramadım onun yerine evladına birşeyler alirim
[silindi] deryamehmet35 uyguna da var da iste alternatif cok, bir de hizmet kalitesi degisebiliyor. Kucuk bir yerde nitelikli doktora erisirsen bu kadar ucmuyor burada ucu bucagi yok serbest piyasa
deryamehmet35 Mom092 çok fazla İzmir medicalpark yılbaşından sonra 10 bini bulr doktorum.cok iyi ama çok pahalli
Mom092 deryamehmet35 hayir anlamadigim yeni zam yapildi zaten tekrar ikinci bi zam ve yakin zamanda asiri sacmaaa
deryamehmet35 Mom092 evt canım malum coronodan işlerde durgun ben kendimde çalışıyorum ama spor salonumuz var pek fazla gelende olmuyor o kadar para vermek istemiyorum mecbur kalmadıkça
deryamehmet35 Sozdere Vedat beye de gitmiştim kendisinde bebeğimin kalbi durduğu icin kürtaj olmuştum o yüzden tekrar oraya gitmek istemiyorum Ödemiş’te yım bende hastane Fatma hanım gelmiş çok iyi diyorlar bi insanda randevu alicam.izmir medicalparka gidiyordum
Mom092 deryamehmet35 valla zor bi donemden geciyoruz zaten bunlarda bu sekilde yaparak iyice zorlastiriyolar 😔 Allah yardimcimiz olsunn
neslikr Sehertass özel kliniğe gidiyorum alsancaga anlaşmalı hastanesi arasında su var bnde onu tercih etcem
yagmurksr deryamehmet35 2 ay içinde tekrar zam yaparlar mı bilmiyorum ama bu hafta kontrole gittiğimde mutlaka öğrenirim benim de doğumum ocak ortası olduğu için doğum sabitleme yapmayı düşünüyorum her ihtimale karşı