Kimkibu deryamehmet35 evet yüksek bizede öyle ama tüp bebek oldugu için bizim bebiş bu konudada uzman bir doktorla görüşmek istedik bir problem olursa diye ondan birazda..
neslikr Sehertass özel kliniğe gidiyorum alsancaga anlaşmalı hastanesi arasında su var bnde onu tercih etcem
[silindi] deryamehmet35 uyguna da var da iste alternatif cok, bir de hizmet kalitesi degisebiliyor. Kucuk bir yerde nitelikli doktora erisirsen bu kadar ucmuyor burada ucu bucagi yok serbest piyasa
Mom092 deryamehmet35 valla zor bi donemden geciyoruz zaten bunlarda bu sekilde yaparak iyice zorlastiriyolar 😔 Allah yardimcimiz olsunn
G92 Küçükköy özel başarı hastanesine giden var mı? doğum ücretleri hakkında bilgisi olan yazabilir mi?
Yesimknc Ozgsgr bende Aysel hanıma gidiyorum ☺️ Doğum ücreti netleşmiş mi en son 3500 TL di.🙁 750TL fark atmış ya artar mı acaba tekrardan😕
Ozgsgr Yesimknc yaa kacinci haftadasiniz 🤗 inşallah artmaz yıl bitmeden bu neyin zammı anlamadım gitti 🤷
Meleknur0721 Eylül ayında zam geldi daha.. Benim doğuöum ocağın son haftası gibi ve gittiğim hastane normal doğum 3000 sezeryan 3350 dedi..
RDT Mom092 Bende samsun medicanaya gidiyorum. 4000 tl doğum ücreti dediler. Muayne ücreti 185 tl olmus zaten zamlanmıs🤷♀️
deryamehmet35 Kimkibu Allah hepimize kolaylık versin tüp bebek bölümümune mi gidiyorsunuz Ahmet hocayı mi
Mernana Ayseege6156 canım memnunmusun bende gaziosmanpaşa bilge hastanesine gidiyorum ama memnun değilim doğumumu yapmak istemiyorum burda
Ayseege6156 Mernana çok memnunum evet orda bi doktor var shahla valizade isimli ondan randevu alıp gitmeni öneririm asla pişman olmazsın
yagmurksr deryamehmet35 2 ay içinde tekrar zam yaparlar mı bilmiyorum ama bu hafta kontrole gittiğimde mutlaka öğrenirim benim de doğumum ocak ortası olduğu için doğum sabitleme yapmayı düşünüyorum her ihtimale karşı