Ayseege6156 deryamehmet35 bende istanbul Gaziosmanpaşa medicalparka gidiyorum doğum 5000 🤔 sizin nerde baya fazlaymış
Mernana Ayseege6156 canım memnunmusun bende gaziosmanpaşa bilge hastanesine gidiyorum ama memnun değilim doğumumu yapmak istemiyorum burda
Bebislerimiz deryamehmet35 pendik medical 5 bin evet til başından sonra zam gelcek fiyati gecen hafta aldim
deryamehmet35 Mom092 çok fazla İzmir medicalpark yılbaşından sonra 10 bini bulr doktorum.cok iyi ama çok pahalli
Esmanur_97 deryamehmet35 istanbul da esencan hastanesine gidiyorum muayene ücreti 100₺ Normal doğum 2500₺ sezeryan 3000₺ gece doğumun olursa doktorun ücretsiz geliyor ekstra bi ücret vermiyorsun ama yılbaşından sonra değişicekmiş fiyatlat çok artmaz diye düşünüyorum☺️
Sozdere Koşuyolu medipol e gidiyorum muayene 101tl doğum 2500 TL. Ödemiş İzmir ve ilçelerinde oturan hanımlar bende İZMİR ödemişliyim ve vedat bey var kesinlikle ona gitmenizi öneririm çok başarılı ve bilgili bir doktor dur
deryamehmet35 Sozdere Vedat beye de gitmiştim kendisinde bebeğimin kalbi durduğu icin kürtaj olmuştum o yüzden tekrar oraya gitmek istemiyorum Ödemiş’te yım bende hastane Fatma hanım gelmiş çok iyi diyorlar bi insanda randevu alicam.izmir medicalparka gidiyordum
idilipek Sozdere fiyatlardan emin misiniz ben 6 sene once medipol kosuyolunda dogum yaptimno zaman bu fiyatlardi iki sene once falan kadin doguma muayene oldum 160 liraydi
sibelbulut egepolde bülent beye gidiyorum harika bir doktor kesinlikle tavsiye ederim. muayene ücreti 175 ben hamile değilim fakat arkadaşım yeni doğum yaptı 3.500e yılbaşında ne olur bilemedimm
ozgultrkk YagizAlpMom nerde burası izmiri acaba nerdeyse bende koşup gideyim hemen bu fiyata İzmir’de bir hastane yoktur
Rumeysssa ozgultrkk yok canim bende egepole gidiyorum eylulde yeni zam geldi 4900 tl suan dogum ucreti daha oncede 3900 dü yani o bilgi yanlis
yigitalpinannesi40 deryamehmet35 Ben 3 gün önce Muğla Fethiye de Lokman Hekim Esnaf Hastanesin de sezeryan doğum yaptım 2.850 tl ödedik. Muayene ücreti de 100 tl ödüyorduk
Merve450 İstanbul da çok fazlaymış ya Diyarbakır’da fiyatlar gayet normal epidüral bile en fazla 2500 tl
Gizemceylan Merve450 memorial e sordum bi kaç gün önce sezaryen doğuma 4170 lira dedi muayene ücreti de 340 lira
Hazalveannesi Mom092 Canım sen normal mi yapıcan doğumunu seninle aynıyız biz yanılmıyorsam 31.2 haftaliksin degilmi 31 aralıkta tam 38 haftalik oluyoruz benim sezeryan olacak doktoruma 31 aralıkta al diyorum olmaz ocak 2 de 3 de diyo🤦♀️😊😊🌸
Mom092 Hazalveannesi evet canim ayniyiz 1 gun var sadece 🥰 valla ben normal dusunuyorum ama durum neyi gosterir bilmiyorum ki bebisim nasil gelmek isterse artik🙈simdide öğrendim yilbasinda zam gelecekmis aralikta dogurmam lazm ahahhaha
Gizocan Mgersn bende oraya gidiyorum drum irfan bey sizin kim acaba. 35. Haftalığım daha operasyon fiyat bilgisi verilmedi siz ne zaman konuşuldu acaba. Çok merak ediyorumda
Ozgsgr deryamehmet35 karataş hastsneside 3500 dü 4250 olmuş fiyatı . Gittiğim doktorun muayne ücreti 105 TL Aysel zabita gidiyorum
Yesimknc Ozgsgr bende Aysel hanıma gidiyorum ☺️ Doğum ücreti netleşmiş mi en son 3500 TL di.🙁 750TL fark atmış ya artar mı acaba tekrardan😕