Oğlum bu ayın 22sinde 1 yaşına giriyor öte yandan tamamen sürpriz bir şekilde hayatıma geleceğini öğrendiğim diğer oğlum 19. Haftasını doldurmak üzere ve ben kara kara düşünüyorum bu çocukları kafayı yemeden nasıl büyütürüm diye… Benim gibi olan tecrübeli arkadaşlar biraz bilgi verebilir mi?

Elfffcnnn28 bzimkilerin arasida 22ay olcak nasip eden ALLAH yardiminida sabrinida esirgemez hicbi kuluna altindan kalkamayacagi yuku vermez cook zor olcak asla kolay olmucak ama biz anneyiz her işin üstesinden geliriz🤗💪

Elfffcnnn28 valla 6 gün sonra dogumum var ve ilk oğlum 16 aylık suanda yenı dogum yapıcaö bende bılmıyorum nasıl sürec benı beklıyor ☺️☺️☺️☺️

Elfffcnnn28 benimde 18 ay olacak Allah yardım eder korkma canım yanında annen vb büyüğün var mı onlarda destek olsa?

Elfffcnnn28 benmde kızım we oğlum arasında tam 15 ay war we ewet ilk başlarda zor oldu ama sonra çok güzel oldu ikiz gibi büyüdüler şimdi 14 haftalık hamileyim 7 Mayıs inş doğumum olacak o zaman kızım 6 yaş 4 aylık oğlum tam 5 yaşında olacak inş