melodia okunmusciklet Hasan Ulaş Başyurt benim doktorum çok memnunum Bayraklı Ventus Tower’da kliniği var çok tatlı ve ilgili bir insan. Tavsiye ederim ☺️
Gzdeeeee35 deryamehmet35 ohoowww masallahh masallahh. Sukur ozel sigortamiz varda cogunu o karşılıyor. Tesekkur ederim 😊💕
Sukran_ygnc Hardcandy çok aşırı yoğunluktan hastasıyla tam ilgilenemiyor. Her muayenemden sonra kafamda dünya kadar soruyla çıkardım. Doğumuma son dakika bebek çıkmaya yakın geldi doğumun ertesi günü muayene etmedi beni şişliğim oldu ilgilenmedi yani cok zorluk çektim.
Hopeful_mother Medicana international - İlkay Nafiye Topaloğlu, tavsiye ederim. Muayenesi çok ilgili ve sonrasında dilediğiniz konuda telefondan ulaşım sağlayabiliyorsunuz. 🌸
Hopeful_mother deryamehmet35 Hastaneden telefon ile bilgi aldığımda normal yada sezaryen farketmeksizin 8500₺ olduğunu söylediler, epidural dahil :)
Tugce16_ prensesim35 bi kere gittim zaten evimde hastane orda hiç memun da kalmadm hatta tartistm biraaz cok ters doktor bişey sorulmuyor
Goksuuuu Ben umur yensele gidiyorum. Alsancakta özel muayenesi var 300 TL ve aşırı memnunum. Doğum için de ata sağlık - çınarlı ve egepolu önerdi. Fiyatları 3500 4000 arası değişiyormuş.
-semadefne- okunmusciklet egepol hastahanesi doktor Şükran kopal👍🏻İlk ve ikinci hamileliğimin doktoru ❤️
Mybabyizmir okunmusciklet hangi ilçe için soruyorsun ? Ben çiğli Özel can hastanesine gidiyorum doktorumdan memnunum hastanedeki diğer doktorlara giden hastalarda memnun
Mybabyizmir okunmusciklet hangi ilçe için soruyorsun ? Ben çiğli Özel can hastanesine gidiyorum doktorumdan memnunum hastanedeki diğer doktorlara giden hastalarda memnun
okunmusciklet Mybabyizmir yani Bornova bayraklı en fazla konak civarı çünkü bayraklı da oturuyorum da
Barbo Ben özel sağlık hastanesine gidiyorum Ali Akdemir harika bir doktordur, muayene ücreti 600 TL biraz fazla doğumda 11.000 TL
okunmusciklet Barbo muhakkak güzeldir ama çok fazla ücreti özel sağlık sigortamız var ama doğum teminatı vs yok içinde o yüzden biraz daha uygun biyer arıyoruz
Barbo okunmusciklet daha önce Ege üniversitesindeydi oradaki doktorlarda harika özel muayene 200 TL civarı orayı da düşünebilirsiniz