Glakky1 Ayseguldemir Bu testler sonucunu 5 dk içinde belirler aradan 3 saat geçmiş yanlış da olabilir Kan tahlili ver bence
Ayseguldemir Glakky1 evet biliyorum o hep aklımda ama yine de umutlanıyor insan her ihtimale hazırım ☺️
Ayseguldemir Yenibebekyeniheyecan ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏼 İnşallah benim de vardır
Ayseguldemir Zehraerdgn evet farkındayım negatife de hazırladım kendimi en kısa zamanda kan vericem 🥰
BegumIscanTunc Ayseguldemir var canım hamilesin bende Sabah test yaptım adetime daha 6 gun var ama böyle hafif bir silik çizgi çıktı emin olamadım yarın birdaha denicem testi hakkımızdan hayırlısı olur inşallah 🤲🤲🤲🤲
22Ege00 Ayseguldemir evet var gibi benimde böyle oldu ama benim biraz daha koyudu senin varsa da çok yeni adetin geçince doktora git bi
Ayseguldemir bigunanneolucak ya evet ben dün umutlandırmamak için söylemedim ama olabilir tabii ki. Benim düşük yaptığım hamileliğimde adetten iki hafta sonra pozitif çıkmıştı sonuç. Belli olmaz inşallah vardır ❤️
Tahinpekmezceviz Ayseguldemir benim de ilk hamileliğimde sonuç böyle çıkmıştı🥰 erken olduğu için silik çıkmış 🥰 umarım ümitlendirmiyorumdur ama bence hamile olabilirsin ❤️
bigunanneolucak Ayseguldemir inşallah canım :) ❤️ Sana attığım postu oku :) baksana 0.2 cıkmış 4 gün gecince 4 bin küsür cıkmış :)