bigunanneolucak Ayseguldemir inşallah canım :) ❤️ Sana attığım postu oku :) baksana 0.2 cıkmış 4 gün gecince 4 bin küsür cıkmış :)
Ayseguldemir bigunanneolucak aaa evet okudum şimdi. Hiç belli olmuyor canım en iyisi ne çok kaptırmak ne de tamamen ümidi kesmek. Sadece günlük hayatımıza devam etmemiz lazım aslında Allah hayırlısını veriyor
Tugceasl Ayseguldemir testlerde 10 dakikadan sonrası geçersiz 🌼 buda kendiliğinden oluşmuş bir çizgi kuruma çizgisi
Ayseguldemir Tugceasl haklısınız biliyorum 🌸 geçen ay yaptığım testler duruyordu onlarla karşılaştırdım onlarda hiçbir şey yoktu o yüzden ihtimal var mı acaba diye düşündüm ama tabii ki çok dikkate almamam gerektiğinin farkındayım 🥰
MelikeKandmir Benimde böyleydi kan verdim hcg 19.3 çıkmıştı şuan hamileyim üstelik çok yeni henüz keseyi bile görmedik kan değeri takibi yapıyoruz acilen Bi kan ver zaten 2 saate sonuçlar çıkıyor ☺️
Ayseguldemir MelikeKandmir yaa çok yeni daha hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 gideceğim sanırım bugün kan vermeye ☺️
MelikeKandmir Ayseguldemir dikkate almasanda dikkat et derim yinede ne o öl Jr ne olmaz ama bence bişey☺️
Tugceasl Ayseguldemir stres yapma kendiliğinden olur sen bile adetinin geçtiğinin farkına varmazsın ama içim rahat etsin dersen tekrar bi test al 😊🌸
MelikeKandmir Ayseguldemir teşekkü ederim darısı isteyen herkesin başına umarım sizinde güzel haberlerinizi alırız 🥰