Happymother3 Ayseguldemir olabılır canım benımkıde sılıktı dırek kan tahlılıne gıtmıstım bence sende gıt saglama al
22_FN Ayseguldemir benimki hep t çizgisi silik çıkıyodu attım resimde tek biraz belirgin daha yumurtlamam olmamış demekki yada kaçırdım
Benefit Ayseguldemir bende yaptım böyle olmuştu hatta hamile değilim diye attım 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim sonra ışık tutup eski teste baktım okadar silik bir ciZgiydiki anca flaşla gördüm o yüzden bence sizin de var ☺️
22_FN Happymother3 aşırı mide bulantısı kusmaydı 8 haftadan itibaren 4 aylık olana kadar kusuyodum ☹️
Yumosmelos Ayseguldemir benim suanki hamileligimde boyle cikmisti 3 gun gecmesine ragmen .. ertesi gun tekrarladim yine silikti tam koyu degildi ama baya belirgindi .. bi gunde degisim gozle gorulurdu .. insaAllah hamilesindirr ..
m060918 Ayseguldemir canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla al kucağına bizlere de çok dua et🌸🌸🌸 ovulasyon testi ile mi hamiş kaldın
Ayseguldemir m060918 amin çok teşekkür ederim dua ederim tabii ki 🥰 evet ovulasyon testi kullandım yumurtlamadan önceki günler her iki günde bir, yumurtlama 2 gün sürdü onları değerlendirdim ve sonraki iki günü değerlendirdim ☺️