Ayseguldemir m060918 amin çok teşekkür ederim dua ederim tabii ki 🥰 evet ovulasyon testi kullandım yumurtlamadan önceki günler her iki günde bir, yumurtlama 2 gün sürdü onları değerlendirdim ve sonraki iki günü değerlendirdim ☺️
Alfabeta Ayseguldemir benimde böyle olmuştu aynı heyecanla kan testi yaptırmıştım ama negatiftii. İnşallah senin vardır hayırlısıysa
Dilek_Ersen Ayseguldemir canım ben de çöpe atmıstım sonra saatler sonra baktığımda boyleydı ama sonra koyulasmadı nitekim kımyasalmıs ertesi ay yaptım bısey cıkmadı yıne cope attım tesadüfen sonra baktığımda aynen boyleydı ve o ay hmıle kaldım persembe ogluma kavusuyırum 😊sen tekrarla 2 gun sonra varsa koyulasır zaten ama benımde boyleydı aynen ilk
Me_likeee Ayseguldemir aynı testi sabah ilk idrarla tekrar yap canım gene aynı çıkarsa kan testi yaptır kesinleşsin
Gozdepoyraz Ayseguldemir bende de tek çizgi çıkmıştı ta akşam bidaha baktım çift çizgi olmuştu ikinciye tekrar yaptım yine aynı oldu kanda gebelik çıktı bı kan testi verin bence gebelik olabilir