zeynelbeyt Ayseguldemir evet aynen öyle. Ama yukarıda demişsin ya soluk olunca kuruma, pembe olunca gebeliğin olduğuna dairdir çizgi diye, pembe de olunca ümitlenmiştim nasip artık 💜
Ayseguldemir zeynelbeyt aa onu bilmiyorum test mi bozuktu acaba 😞 hayırlısı olsun üzülmeyin vardır doğru zamanı
Ayseguldemir 22_FN yok daha olmamış ben de ya anlayamazsam diyordum ilk defa kullandım ama yumurtlama gününde damlatır damlatmaz C den önce T belirdi ve kıpkırmızıydı olunca anlıyorsun zaten hatta fotoğrafını koyuyorum https://hizliresim.com/bY1Bgs bak böyleydi
Melmur Ayseguldemir aaa süper Cook sevindim canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah 😍
m060918 Ayseguldemir canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla al kucağına bizlere de çok dua et🌸🌸🌸 ovulasyon testi ile mi hamiş kaldın
Ayseguldemir 22_FN devam et bence yapmaya insan çıkmayacak sanıyor ama çıkıyor. Benim de bi gün silik bi gün daha koyu sonra yine silik çıkıyordu 23. günde oldu yumurtlama
22_FN Ayseguldemir benimki hep t çizgisi silik çıkıyodu attım resimde tek biraz belirgin daha yumurtlamam olmamış demekki yada kaçırdım