Sozem-92 Bernayben çok iyi yapmışsınız bende bu haftalarda halledeyimm artık 🥰sağlıkla gelsin bebişlerimiz♥️
Sozem-92 nilsmother eksik hiç bitmiyor gerçekten bir sürü ihtiyaç var 🎈 allah yardımcımız olsunn hepimizin inşallah ♥️
Berrunisaninannesi_2017 Sozem-92 beneto travel sistem memnunum sadece tek sıkıntısı şemsiye yani korumalık tam kapanmıyor yarıya kadar oda güneşli havalarda rahatsız ediyordu kızımı ama tam kapananı var onlarn genel olarak memnunum ama kullanışlı kolay ayrıca pusetinide bebek arabasına takabiliyorsunız
Sozem-92 Momlove Allah evladınızı size bağışlasın sağlıkla gelir inşallah ♥️Sinir stres yapmayın kötü hiç düşünmeyin 🥰
hhk Sozem-92 ilk 3 ay a kadar giyeceği kıyafetlerini, emzik ,biberon, ateş ölçer ,bebek arabası, ana kucağı, bebek çantası, şampuanını aldım. Anne yanı beşiğini babamız yapıcak mobilyacı olduğu için pek eksiğimiz kalmadı sanırım
zeydemir Arkadaşlar 27 .haftadayım her zaman hareketli olmuyor normalmi bazı günler çok hareketli bazı günler zor hissediyorum
MiranEfeninannesi Sozem-92 Şubat 17 görünüyor doğum 🥰 Hemen hemen herşeyimiz hazır. Fazla abartmadan azar azar hepsinden alındı. Sadece bebek arabası ve benim için depend, gecelik, süt sağma, kremler kaldı. Birde yıkayıp yerleştirmek 🥳 Sağlıkla gelsinler