Drnzgn Canım son haftalarda eşinin nerede olduğu önemli şu an değişiklik gösterebilir

Benım de asadaydı 23 de cktı dedı doktorum

Drnzgn benimde aşağıdaydı 10. Hafta kanamam oldu dr buna bağlamıştı, geçen gün gittiğimizde yan tarafa çıkmış demişti.Kendiniz sakın yormayın, ağır kaldırmayın. Bol bol dinlenmemi söylemişti dr

Drnzgn eğer çıkmazsa tek problem normal doğum olmuyo rahim ağzını tamamen kapatmadığı sürece ciddi Bi sorun yaşamıyosunuz ama haftanız daha war yukarı çıkabilir de

Arsu1661 bebeğime bişey olmasın da sezeryan yada normal doğum olması hiç önemli değil bence

Ebru555 kaçıncı haftada aşağıda dedi ve 23 haftada tamamen yukarı çıkmış miydi

Drnzgn daha 16. Haftamdayım, doktor zamanla yukarı çıkar dedi. Sizin haftanız daha ileri bence yakın zamanda çıkmaya başlayacaktır.

Drnzgn internette her şey yazıyor önemli olan doktorunun ne dediği daha ortalarındasın gebeliğinin bebek hareket edecek eşi de yer değiştirecektir illaki, benim de 38. haftadayım başlarda rahim ağzına yakındı şimdi en yukarıda:) sıkma canını güzel düşün..

Drnzgn ben de 21.haftada kanamayla gittim eşi assagidaydi, plasenta Pravia tanısı konuldu. 2 hafta yatak istirahati ve ilaç tedavisiyle yukarı çıktı çok şükür

Drnzgn internete o kadar takılmayın bence, hiç bir şey olmaz Allahın izniyle 🤲🏻 Doktoruma daha bugün sordum ne zaman yukarı çıkar diye 20 den sonra çıkmaya başlar dedi sizinde öyle olur inşallah, bende çok kafaya takmıştım çünkü

Drnzgn 13+5 de kanama ile gittiğimde plasentanın önde olduğunu öğrendim zaten riskli gebeliğim var ve rahim ağzında kısalık da var. Plasentanın önde olmasının 3ayrı şekli var rahim ağzını tam kapaması yarı kapaması yada yakın olması gibi. Plasenta önde olduğunda normal doğum şansını biraz azaltıyor ve yerçekimi ile bebeği aşağı çekiyor demişti doktorum. Bu nedenle sürekli yatmamı söyledi. 23lere doğru biraz yukarı çıkmaya başladı ama tam çıkmadı şuan 26 dayım herkeste bir olmuyor o yüzden bolca ayaklarınızın altına yastık koyarak uzatın dinlenin ağır birşey kaldırmayın. Sağlıkla gelsin🐣