Toprak12 adm sulu köfte Pirinç pilavı Tepsi kebabı Peynirli börek Salata Yoğurtlu salatalıklı turşulu meze Kadayıf tatlısı 😊
Dilaraak Havuçlu terbiyeli tavuk çorbası Kıymalı makarna Salata Kemalpaşa ve dondurma Tabiki ben yapamıyorum ablam mutfakta😍kızlar 9haftalık hamileyim mutfağa Asla giremiyorum 🙂
Seydahmet Sebzeli tavuk haşlama Mısırlı pilav dünden erişteli yeşil mercimek çorbası. Allah bereket versin 💖
Nefesliva adm patlıcan biber patates kızartması üstüne domates sos birde tavada kuru yufkadan börek çay bugun kahvaltı yani😂
Zeykem Kızlar yarın pizza yapıcam ben herkese fikir olsun hamuruna tuz un ılık su ve yarım yas maya atıyorum uzerınıde zevkınıze gore cok harıka 🤪
Deletedmom202 Canangnr Bandırma yarına bu menü bugün fırında tavuk patates tarhana çorbası ve cacık var gel
Sarella Bugün ki menümde Mercimek çorbası Et yemeği Bulgur pilavı salata Komposto olamassa olmaz 😊 Rabbim olmayanlara en güzel sofraları nasip etsin çok şükür bu günde doyduk Elhamdulillah ☺😘 Hayırlı Ramazanlar herkese