Siluart adm Tel şehriye çorbası Yarmalı ayran çorbası Pirinç pilavı Zeytinyağlı taze fasulye Cacık Baklava Ve Karpuz 😊
gamzen346 NaimeYilmaz Evet tutuyorum yok çok şükür daha bir sıkıntımız olmadı ☺ halsizlik ve baş ağrısını saymazsak ki herkeste oluyormuş o illa gebeliğe özgü değilmiş.
Bisaniye Semaomer ben normal zamanda tutamıyordum susuzluk böbreklerime vuruyodu 10. Günden sonra yüksek ateş böbrek ağrısı hop hastaneye. Hamileyken hiç denemem o yüzden
Melisct94 Bisaniye İnternete yaz canım bambul salatası diye çıkıyor görüntü atamıyorum burdan 😔 ege bölgesine ait birşey. 😊
Sedacengiz Yoğurt çorbası 🍜 Çöp şişte patlıcan kebabı 🍆 Bulgur pilavı salçasız Çoban salata 🥗 Puding ❤
Betul3425 Dün ki menümüz Domates çorbası Fırında Tavuk patates Tereyağlı bulgur pilavı Cacık Karpuz Dığum günü pastam cardı bide 😂 . Bugünde Yayla çorbası Taze fasulye Karışık komposto Çoban salata yapıcam Pastamız var çayın yanınada 😬🤪
Avcihavva Dün çorba salata ciğer kavurma vardı birde dut vardı bugün tarhana çorbası salata köfte yoğurt Allaha şükür Ramazan ayı bereketiyle geldi 😇🤗