Gozdealpu Benim dünden domates çorbam var. Çalıştığım için çorbaları 2 günlük yapacam. Ancak yetişiyor yemekler. Eşim gut hastası olduğu için olabildiğince etsiz yemek yapmaya çalışıyorum. Dün ailemizin ilk ramazanı diye etli yemek yaptım ama ara vermem lazım. Bugünkü menü domates çorba, pirinçli kabak (ikimizde sevmeyiz ama alışmaya çalışıyoruz), modern dolma (kırmızı kapya biberin peynirle doldurulup fırınlanması). Eşim şerbetli irmikli tatlıları sever. Kemalpaşa tatlısı yapmayı deneyeceğim.
DamlaKaracaKaraku herkese hayırlı ramazanlar 🙏🏻 bende şehriyeli tavuk suyu corba,hünkar beğendi,mısırlı bezelyeli pirinç pilavı,salata,cacık, bir iki çeşit meze tarzı bişey yaparım hepsinden az az 😬 tatlıyı henüz düşünemedim
mervealif adm yemek yapabilen hamişler olarak ne kadar şanslısınız. Valla ben istifra etmekten ne mutfağa girebiliyorum ne yataktan kalkabiliyorum ne olur bana dua edin🙏🏻
xkyerva mervealif allah yardımcın olsun canım benimde hamileliğin başından beri felaket koku hassasiyetim var çok midem bulanıyor kussam rahatlıycam belki ama kusamıyorumda ama yemeğide yapıyorum mecbur 🙍
Ertan53 xkyerva ayyy kuzum bnm yaaa warya bnde öyle diyodum kussam rahatlıycam diye ama öyle değişik bişiymişki bu hamilelik çıkarıyodum ayyy yine bulanıyo çıkarırken bulanıyo bırak çıkarmayı geçtim🤰🤰Allahhım bize dayancak güç versin inş🤲🏻
Deletedmom202 Karışık dolma karalahana ve normal sarma yapıyorum annemle kardeşim gelecekte kurabiye yoğurt çorbası muhallebili kadayıflı tatlı başka ne yapabilirim sizce kızlar
Deletedmom_879 yasemin_ ayy ogrensende bizde yapsak benim koca corbadan baska bisey yemiyo iftarda corba salata ee yemeksizde olmaz bu gun sehriye corbasi Tavuk sote Salata Ayran Tatlıda ben hic yemiyorum esimede dunden var 😂
yasemin_ Deletedmom_879 Tamam Tarife alırsam yazarım sana. Bügün ki İftar Menüm: Tarhana Çorbası Dünden Lahmacun Lasagne Salata Bide yapa bilirsem bi tatlı çeşidi 🙏🏻☺
Deletedmom202 Canangnr Bandırma yarına bu menü bugün fırında tavuk patates tarhana çorbası ve cacık var gel
Sedacengiz Ezo Gelin Pirinç Pilavı Nohut yemeği Cacık Domates 🍅 salatası Tatlı eşim sevmiyor yapmadım😂
Bisaniye Süpersiniz kızlar valla ellerinize sağlık. İşten yeni geldim ve girmeye üşeniyorum şu an mutfağa 🙈
YusEb Terbiyeli şehriye corbasi, fırında tavuklu patates, bezelyeli pilav, yoğurtlu semizotu ve şekerpare benim menüm kızlar😉