Arkadaşlar merhaba. Ben bu yaşadığım durumu aşerme olarak nitelendiriyorum. Sizde aynı şeyi yaşadınız mi merak ediyorum. Biraz önce canım öyle bir bazlama( bilmeyenler olur lavaş yufka sıkma gibi tavada yapılıyor ) çekti ki üstüne tereyağı içine peynir yanına çay. Delirecem ya yemezsem. Çıkmıyor aklımdan. Birde yine ya 21 ya da 22. Haftada sabahın 5 inde kalkıp pişi yaptım. Sağa dönüyorum sola dönüyorum çıkmıyor aklımdan 🤦🏻♀️ kızlar bu aşerme dimi. Ya birde işin tuhaf yani gebeliğin başında canım hiç bişi çekmedi. Ne olduysa bu 20 li haftalarda oldu. Sizlerde aynı şeyi yaşadınız mi?
25. Haftada aşerme olur mu? ( yiyecek içerir)
Mehtapakgl hamurişi en sevdiğim 😍 adanalıyım sıkma yapmayı bilmiyorsan satan yerler vardır mutlaka al canım evet aşermişsin yani canın çekmiş
Handevebade yaptım yaptım yedim 😁 ama kandım mi hayır
Mehtapakgl evet canim aserme ☺️ Benm canim bianda oyle seyler cekiyo ki onu o an yemesem olecek gibi hissediyorum yemem lazim😂 gecenin 2 sinde cigkofte aradik bulamiyoz dye ağladım bulduk yedim ama boyle bi rahatlama yokk😂😂
Mehtapakgl tekrar yap ye doya doya afiyet olsun 😍♥️
Mom092 çok felaket bişi ya. 2 adet yaptım yedim bana mısın demiyor ya. 😁 aklım yapamadıklarımda 1 tane daha yapmalık hamur kaldı. Birde şeker yüzünden diyetteyim.
Handevebade diyet mahvoldu 😁 bende hatalıyım bu arada dörtyoldan belki bilirsin 😁😁😁
Mehtapakgl yaaa kuzum kiyamamm 😔 neyse en azindan nefsini körledin cok abartma yinede Allah korusun sekerin varmış ☺️
Mom092 tutacak kendimi inanki 🤦🏻♀️ şu diyet davası bitsin 10 tane yapıp yicem valla.
Mehtapakgl ayni ben 🤣bnde surekli hamur işi makarna vs istiyor cnm 2. Gebelgm ikisndede hep hamur isi yemk istedi cnm
MystryYYy ya 25. Haftadayız neyin aşermesi buuuuu 😁😁😁😁
Mehtapakgl ohh yap ye yarasinn😂
Mehtapakgl sen yine iyi 20 li haftalarda ben ben basindan beri 🤣🤣 ne hamur isi varsa hep ister cnm. Birde cikolatali tatlilar bu ikisi beni maf etti ama kizimda yiyince cok mutlu oluo bence icerde dans ediyor abartmadan yemeeye devam ☺️
Mehtapakgl 37 deyim hala aseriyom
MystryYYy ya bide bende gebelik şekeri çıktı 😁 diyetteyim doktor değerlere göre 3 gün sonra insülin başlayacak. Dayanacam artık yapacak bişi yok. En başından olsaydı fena olurdu ya 😁
Edtu94- oyy maşallah vallahi
Mehtapakgl ben de 25. Hafta dayım vee aşeriyorum. Yoğurt ve turşuya :))) probiyotik aşeriyorum galiba :))))
dygu87 😁 çok felaket bişi ya. Böyle 3,4 haftada bir beni hamur işi esir alıyor.
Mehtapakgl dikkat et cnm o zaman ☺️