Mom092 çok felaket bişi ya. 2 adet yaptım yedim bana mısın demiyor ya. 😁 aklım yapamadıklarımda 1 tane daha yapmalık hamur kaldı. Birde şeker yüzünden diyetteyim.
25. Haftada aşerme olur mu? ( yiyecek içerir)
Handevebade diyet mahvoldu 😁 bende hatalıyım bu arada dörtyoldan belki bilirsin 😁😁😁
Mehtapakgl yaaa kuzum kiyamamm 😔 neyse en azindan nefsini körledin cok abartma yinede Allah korusun sekerin varmış ☺️
Mom092 tutacak kendimi inanki 🤦🏻♀️ şu diyet davası bitsin 10 tane yapıp yicem valla.
Mehtapakgl ayni ben 🤣bnde surekli hamur işi makarna vs istiyor cnm 2. Gebelgm ikisndede hep hamur isi yemk istedi cnm
MystryYYy ya 25. Haftadayız neyin aşermesi buuuuu 😁😁😁😁
Mehtapakgl ohh yap ye yarasinn😂
Mehtapakgl sen yine iyi 20 li haftalarda ben ben basindan beri 🤣🤣 ne hamur isi varsa hep ister cnm. Birde cikolatali tatlilar bu ikisi beni maf etti ama kizimda yiyince cok mutlu oluo bence icerde dans ediyor abartmadan yemeeye devam ☺️
Mehtapakgl 37 deyim hala aseriyom
MystryYYy ya bide bende gebelik şekeri çıktı 😁 diyetteyim doktor değerlere göre 3 gün sonra insülin başlayacak. Dayanacam artık yapacak bişi yok. En başından olsaydı fena olurdu ya 😁
Edtu94- oyy maşallah vallahi
Mehtapakgl ben de 25. Hafta dayım vee aşeriyorum. Yoğurt ve turşuya :))) probiyotik aşeriyorum galiba :))))
dygu87 😁 çok felaket bişi ya. Böyle 3,4 haftada bir beni hamur işi esir alıyor.
Mehtapakgl dikkat et cnm o zaman ☺️
Mehtapakgl bilirim canım 😂