Herkese merhaba, ben 39haftalık gebeyim. Geçtigimiz pazartesi nst de hic sancım olmamasına ragmen 2cm açılmam vardı. Azönce doktordan geldim. Yine sancım çıkmadı ve doktorum açılmam ilerlememiş dedi. Çatı muayenesi yaptı ve mukus tıkacını patlattım dedi. Nişanım gelmeye başladı. Doktorum uyarı gönderdim yakın zamanda dogumun başlar dedi. Aranızda doktoru çatı muayenesi sırasında mukus tıkacını patlatan oldu mu? Sizce kaç gün içinde dogumum olur🙄
Mukus Tıkacı Açılması/Nişan Gelmesi
Bussylcn su patlatmayi duydumda bunu duymamıştım canım 40+3 oldum çatı muayenesi yapmıyor doktrm üstte kalsın
Pinkyellow Bende hic duymamistim boyle biseyi doktor yapinca sasirdim acikcasi🙄
Bussylcn benim uyarı verdiği gün nişan geldi ama nst düzgün çıkmayınca 3 kere çekildi suniyle doğumu başlttı size de suniyle başlatacaktır
ikibebeliana normal dogum yapmayı cok istiyorum suniyle baslatsada razıyım artık inşallah hayırlısı olur😣
ikibebeliana Nişandan kaç gün sonra suni sancı verdiler acaba?
ozgeya fitillemi tetikliyolar peki
Bussylcn dün sabah doktorum yaptı 40. Haftaya girmiştim uyardı sonra gün içinde geldi sümüğümsü kanlı gibi yapış yapış bişey akşama doğru hafif sancım oldu geceye doğru sıklaştı 4 e kadar bekledim sıklaşınca hastaneye geldim sabah doğumum oldu.Allah kolaylık versin tez vakitte kavuşursunuz nşallah bebeğinize
Pinkyellow nişan için eliyle yapıyor
Bussylcn o gün verdiler nst kötü çıkıyordu