• Doğum
  • Mukus Tıkacı Açılması/Nişan Gelmesi

Bussylcn dün sabah doktorum yaptı 40. Haftaya girmiştim uyardı sonra gün içinde geldi sümüğümsü kanlı gibi yapış yapış bişey akşama doğru hafif sancım oldu geceye doğru sıklaştı 4 e kadar bekledim sıklaşınca hastaneye geldim sabah doğumum oldu.Allah kolaylık versin tez vakitte kavuşursunuz nşallah bebeğinize

Angel000 benimde hafif kanamam var doktor bikac gün devam edebilir endişe etme dedi. Hala bi sancım yok insallah başlar benimde. Allah razı olsun. Rabbim sizede evladinizla saglikli uzun ömürler nasip etsin🤲🏻

Merve1192 Çatı muayenesi sırasında iki parmagıyla biraz itti. Sonra parmagında kan vardı onu gösterdi. Korkulcak bisey yok nişanın geldi dedi. Biraz irkildim o an biraz acıdı ama dayanılmıcak kadar degildi. Bikac dakikaya gecti agrısı

Bussylcn benim muayenemdede kan geldi dediğiniz şekilde eldivenine 2-3 gün kanama lekelenme olabilir dedi,hatta mukuslu akıntı geldi birkaç gün,ama bana demedi nişanın falan diye benim haftam şuan 36+6 , muayeneyi 36+2 de olmuştum:/

dilara92 O mukus akıntısı dedikleri nişan oluyo zaten. İnternete nişan gelmesi yazınca mukus tıkacı düşmesi diyor. Aynı şey yani. Nişandan bikaç gün sonra da dogum gerceklesebiliyormuş ama benim hala hic sancım yok nolcak böyle bilmiyorum😕 Rabbim yardimcimiz olsun

Bussylcn suni sancı kastetmiş olabilir bana da öyle demişti ertesi gün doğurdum 😂