Zhrblt Ay bende 11 + 4 oldum benimde böyle hele çıplak tenle bakınca daha bi başka geliyo çok güzel bişey mucize gibi biran önce hareketlerini hissetmek kıpırnaşılarını görmek istiyorum. 🙈😍 inxallah sağlıcakla alırız kucağımıza canım🥰
sennur26 Zhrblt ayyy inşalllahh 🤲🏻 Bende hissetmek istiyorum ya elini koyuyorum belki hissederim diye ya karın guruldamamak hissediyorum ya kendi nabızımı 😂😂
1anne- Ayseozmenucar benim haftamda ve kilomdasın kendimi okudum sanki 😄 bende 55 le hamile kalmıştım bu gece 23 haftalık oldum senin gibi 59 kilo olmuşum çok mu bilmiyorum sen ağırlaştın mı ben kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum karnım aşırı gergin 😥 yemek yiyemiyorum normal yiyebildiğim porsiyon kadarı bile çok geliyor artık bana patlayacam sanıyorum sende durumlar nasıl
heyymomm sennur26 iç karnınız küçükse hemen çıkar ben zayıf biriyim ve iç karnım da küçükmüş şu an 26. haftadayım birkaç hafta sonra doğuracak gibi duruyorum kendim hala zayıfım ama karpuz gibi bir karnım var 🥰
Neslihan1903 sennur26 ben 17 haftalık oldum ortada bir şey yok 2 tabak makarna yemişte göbeği şişmiş gibi duruyor sadece 😂
Derinsmom sennur26 ilk hamilelikte baya zor sanırım benim de ilk 16.haftadan beri hissediyorum 😍 başta pıt pıttı şimdi baya belirgin döndüğü yer neresi onu tahmin etmeye çalışıyorum aşırı sert oluyor 😂
Seymacvk Tarcininannesi Ben de 4-5 aylık hamileyken 7 aylık gibiydim ama şimdi 35e girdik normalden küçük 😅 sağlıklı olsunlar da
Kelebek97 sennur26 Zayıfsınız Normalde de galiba bence normal iç karnı sar olan kadınların hep erken karnı çıkıyor mesela benim 27 de karnım belli olmaya başlamıştı 😁
Gaye5678 sennur26 benim 11 haftada böyle. Millet bir kilo alıyor nasıl oluyor anlmıyorum bide 6 kilo verdiğini söyleyen var.52 ile hamile kaldım 55 im. Sizin 14. Haftada normal heralde.
Boncukgiller003 67_68nf benimde karnım çıktı diye seviniyodum. Meğer gazmis 😅😂 geçen hafta balon gibi karnım vardı bu hafta sindi 🤭 8+3 bugün 🙈
Haticeyuce31 sennur26 ben hamilelikte gobisi cok severim ama sansa benimde ic karnım genişmiş oğlumda senin kadar gibisim varken 24 25 haftalikdim simdj 2. Ye hamileyim 2.de daha erken çıkar diyorlar ama bilmiyorum tabi cok tatli duruyor masallah yakismis sizede sağlıkla kucağınıza qlin insallah
Tugce0158 sennur26 24+2 yim kendi doktorum izinliydi acil başka doktora gitmek zorunda kaldım kadın kapıdan girince direk ikizmi dedi 😂😂benim bebeğimin cinsiyeti erkek öne gidiyorum habire arkadan herşey gayet normal 😂 çok şükür iyi olsunda yavrum hiç birşeyin önemi yok 😊
Zeynoveannesi sennur26 yaa çok güzel olmuş 😍 benim 15haftalık seninkinden daha büyük duruyor iç karnımız dar heralde hemen fırtladı 😂
Sdhs06 sennur26 canım ben 31 haftalıgım karnım senin karnın gibi ama baya çıkmış seninki de iç karnında darsa ondan olabilir