Gulsen4224 Boncukgiller003 https://imgyukle.com/ bu linğe yükle copy yazar ordan kopyalar buraya yapıştırırn🌹
sennur26 Boncukgiller003 google a hızlı resim yazın. İlk çıkan linke tıklayın ordan yükleyin aşağıda linkler var onlardan birini kopyalayıp buraya yapıştırın 😍
Gulsen4224 sennur26 ne güzel ya ilk gebeliğim de 14 de bişey yoktu 24 tam böyle belli oldu etrafımdakilere baka kalırdım maşallah hamilelik Budur😂😍😍😇
Boncukgiller003 67_68nf benimde karnım çıktı diye seviniyodum. Meğer gazmis 😅😂 geçen hafta balon gibi karnım vardı bu hafta sindi 🤭 8+3 bugün 🙈
Msltms sennur26 maşallah canımm sağlıkla gelsin bebişin☺️🙏🏻❤️ Bu arada alakası yok ama telefonunun kamerası çok net çekmiş markası ne acaba ? 😂
Busra_0738 sennur26 bizde 14 diyebiliriz 13+5 ilk hamileliğime göre bunda benimde erken cıktı ama seninki kadar degil 😊ilkinde 5 aylık falandı yeni yeni cıkıyordu yarın bizde kontrol bakalım cinsiyet belli olucakmı😊
sennur26 Zhrblt ayyy inşalllahh 🤲🏻 Bende hissetmek istiyorum ya elini koyuyorum belki hissederim diye ya karın guruldamamak hissediyorum ya kendi nabızımı 😂😂
Sahika8989 sennur26 karnin erkek karni gibi duruyor o yuzden dedim 😂 ilk hamileliginse evet bayagi bir buyuyor cnm o yuzden dedim ikinci daha rahat oluyomus benim ikinci kiz 😁 canavar masallah