Defnerabia Yorum yaptım yorumum gelmedi bende 13 haftalıgım bende kavun karpuz gıbıyım 30 dan sonrasını dusunemıyorum bence cok yıyoruz 😂
sennur26 Defnerabia kız ben daha 2-3 gündür yemeye başladım valla 😂 ama yiyemediğim günlerin acısını çıkardım diyebilirim 🤪🤪
Sevgi62 sennur26 şişkinlik oluyor aslında çok normal .. şuan 32+2yim ve 4.ayımda karnım sanki 6 aylık gibi duruyordu aşırı şiş hissediyordum ama sonra düzene girdi 5.ayımdan sonra şişkinliğim gitmeye başladı iyice normale döndü ☺️
Zuleyha21 sennur26 gayet normal ve tatlı 🥰 ben2 aylıkken pantolonlarimi giyemedim şimdi 7,5 aylık pjamalarim bile olmuyor 😔 benimde kız ve hiç çatlağım yok Allah’ım nolur olmasın amin 🤲😂
grmz31 Benceçok güzel ama kilo almamaya çalış benim 27-28 de bu kadardı herkesin farklı orda minnoş var şeker durumu haricinde sorun yoksa boşver cıksın :)
Derinsmom Yalnız değilsiniz 🙈 9.haftadan beri minik minik belli ediyodu kendini bu hafta 20.haftamız bitiyor daha fena benimki😂 ama olsun onun hareketlerini hissettikçe ben burdayım deme şekli olarak görüyorum göbüşün çıkmasını🙈🙏🏻🥰
sennur26 Derinsmom Ya ben ne zaman hissediceeem 🙈 elimi koyuyorum tam oraya odaklanıyorum aha diyorum hissediyorum meğer kendi nabzımı hissediyormuşum 😂😂 geçen biri yazmış 13 haftalık hissediyormuş hatta stetoskopla kalp atışını duyuyormuş ben pek inanmadım doğru mudur ki 🤔
Askyavrularm sennur26 çok tatlı ya maşallah Allah bagışlasın snradan özlüyo insan bu görüntüsünü bol bol bu halinizi resimleyin 🤗🤗
sennur26 Askyavrularm Ayy teşekkür ederim ileride resimlerime baktıkça sizi hatırlarım iyiki çektim diye 🥰🥰🥰
Derinsmom sennur26 ilk hamilelikte baya zor sanırım benim de ilk 16.haftadan beri hissediyorum 😍 başta pıt pıttı şimdi baya belirgin döndüğü yer neresi onu tahmin etmeye çalışıyorum aşırı sert oluyor 😂
Aslibh sennur26 canim yorumlara aldirma ben 9 haftaligim ciķmayaa basladi ic karin genisligi cdiye bisey var darsa erken cikar misal yengem 2 aylikken karni senin kadardi ama masallah catir cutur dogurdu yani takilma