91_sehla 18+5 iz bizde haraket gibi değilde bazen sağ tarafıma semsert bişey oluyor taş gibi sanki oraya toplanıyor bebek bi kaç dk sonra geçiyor neden oluyor bilmem sizinde oluyormu😕
Ecmelbeyza Anne18 kuzu Ya biz ne alacaz şimdi 😂bugün baktım LCW’ye güzel bişey bulamadım erken mi bakıyoz
Ecmelbeyza Anne18 hadi canım yaaa hayırlı olsun 🥰biz de korkuyoz erken diye hala atamadık bişey olcak korkusunu
Ecmelbeyza Anne18 ben de beyaz zıbınlardan aldım her aya uygun battaniye bide pijama alt üst ama esaslı bi alışveriş değil tabi . Sıkıntı şu kaçar adet almak gerek bu aylara böle böle
Anne18 Ecmelbeyza aaa kız al al gördükçe bu hafta sonu da civil deydim cok güzel şeyler aldık hep cok ta indirim vardı daha sonra ağırlaşırsın bakamazsın vakit buldukça al hep ben patik alt üst takım eğitici kitaplar 2 3 oyuncak Şapka Takımlı tulumlar Battaniye VS hep aldım kuzum al sende
Ecmelbeyza Anne18 doğru dimi 🤭ağırlaşma olayı var bide . Almaya başlayalım artık yarıladık yolu sayılır hem
Anne18 Ecmelbeyza valla ben 5 6 tane aldım yenidoğan 6 tane 0 3 6 tane 6 9 Gibi bide bizim bebeğin biraz boyu uzunmuş cok yenidoğan almak istemedim
Anne18 Ecmelbeyza taabi canım artık yolu yarıladık rabbime şükür şurda ne kaldı ki Allah aşkına 4 ay böyle geçti bir 4 ay daha öyle geçer
Ecmelbeyza Anne18 valla haklısın 💕hayırlısıyla doğursak ay boyunu nasıl anlıyorlar yazmıyo fl değerini 7ye çarp diyolar da benimkine de boyu posu iyi dedi sadece 😅ama ölçü vermedi .
Ecmelbeyza Anne18 geçer dimi yaaa ben de bazen öyle diyorum 4 geçti öyle böyle çabucak bu da geçer 🐣💕🌸gelseler hemen bu arada muzu denedim pıt pıt attı bayağ netleşti bu günlerde 😅çok güzel Ya . Ama 2 gün önce ses Seda yoktu sende de öyle mi korkuyorum öyle olunca
Anne18 Ecmelbeyza aa bir daha kine gidersen sor bakalım boyunu nasılmış pıtırcık 😊🧿 Bende 2 hafta sonra kısmet olursa detaylı ultrason a giricem renkli fotoğrafını verirler heralde inşallah ama kendi hastanemde yokmuş başka bir yere sevk ediceğim diyordu doktor hanım
Anne18 Ecmelbeyza yaa gene aldım ben yenidoğan bulunsun diye erken doğar birşey olur Allah korusun illa olsun diye aldım bende yenidoğan
Ecmelbeyza Anne18 biz de 19uz . 2-3 haftaya ben de detaylıya gitcem ay yüzlerini görecez düşünsene 🤭🌸çıldırmalık
Anne18 Ecmelbeyza yaaa bak işe yaramış maşallah Sessiz sedasız oluyorlar bazen bende diyorum ki acaba gecelerimi hareketli oluyor lar 😊😆
Anne18 Ecmelbeyza evet evet rabbim nasip etsin inşallah ayın 30 unda randevum var bakalım benimde 😊😊🧿🧿🌸