Ecmelbeyza Anne18 Düşünüyoruz eşim ortalıkta olan isimleri koymak istemiyorum diyo 🐣çocuğum isimsiz kaldı yaaa . Ne desem yok olmaz benim o isimde sevmediğim bi arkadaşım vardı yok o isimde yaramaz bi öğrencim vardı 😳yok yok 😂
Tgbanne Ecmelbeyza yeniden basladım canım , tertemiz sayfa actık hayatımıza , çalışmalara devam 🤣 bu ay öylesine denedik ama gelecek ay düzenli şekilde deneyecez inşallah , hamilesin ANNESİN duan kabul olur kuzum , dua edeceğini biliyorum 🙏🏻
Ecmelbeyza Tgbanne oooh iyi yaptın canım sizin niyetiniz belli Rabbim de inşallah eli boş bırakmaz . Gerçekten o doğacak bebeklerin bi geliş zamanları oluyo kendileri seçiyo İnşallah kuzum Allah sana da tez zamanda güzel bir hamilelik haberi aldırsın yürekten diliyorum
Ecmelbeyza Tgbanne Bak madem tertemiz bir sayfa sana naçizane fikrimi iletmek istiyorum. Tecrübe ettiğim için diyorum sor istersen bak @Anne18 da ve diğer arkadaşlar da emin ol aynısını diyecek . Eğer sende ve eşinde problem yoksa sakın ot çöp ilaç bilmem ne içiyim deme onlar başlıca stres sebebi. Bide rahimde bişey yokken kalkıp miyoma kiste sebep olmasın bak ben de içtim hayıt tohumu ama hormonda falan bişey yoktu ki boş boş umutlandım . Daha önceden tahlil verdiyseniz eşin ve sen üzerinden zaman geçse de değişiyor değerler zamanın varsa bi yenileyin özellikle eşin de . Biz de normal normaldi her şey ben biraz eşime yüklendim havuç ve domates suyu sıktım verdim her gün 1 bardak bide doktor bi takviye verdi ona . Belki vesiledir bak dene bi yine de . Ama sen de bilinen bi sıkıntı yoksa canını acıtma kuzum . Kendinle hiç uğraşma bırak akışına beklemediğin bi anda hooop meleğin orda olcak . Senin bile ruhun duymayacak. Ben her ay testler neler neler olduğu ay evde test bile yoktu her şeyi çöpe atmıştım bide artık bırakmıştım test yapcam gün geçmiş test yok düşün bayram tatili kapalı eczaneler nöbetçiyle bile uğraşmak istemedim günler geçti hala inanamıyorum hayalet çizgiler falan bile değildi yaptık testi kopkoyu çıktı ama şok olmuştum yok Ya olamaz diye diye oturdum ağladım ellerim öyle titriyordu ki testi tutamadım
Tgbanne Ecmelbeyza sağolllll canım ne güzel konusmussun amiiiin canımmmm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Biliyorummm canım senin yürekten istediğini 🙏🏻 ALLAH RAZI OLSUN
Tgbanne @Ecmelbeyza Ecmelbeyza 2 hafta önce rahmime baktı sıkıntı yok dedi , kanser testi de yaptı cok şükür bişey cıkmadı , bugünde hormon için kan testi verdim değerlerime baktırmak için 🙏🏻 Yarın hormonlarımın sonucunuda öğrenirim Allahın izniyle 🙏🏻 Doktor da aynısını diyo , zamanı var demekki diyo 🙏🏻
Bsk-12 Aysesss yok olmadım çünkü araştırdığım kadarıyla bebek hareketlerini hissettikten sonra gitmek daha mantıklıymış çünkü ilk dozdan sonra bebeğin günde kaç kez hareket ettiğini takip edin falan diyorlarmış. Bana normalde iki üç hafta önce bile gelebilirsin dediler geçen ayın otuzundaydı galiba ama gitmedim şimdi de bekliyorum hareketleri hissetmeyi genelde de 20. Haftadan sonra öneriliyormuş zaten ondan aramışlardır sizi
Seyma2861 Asel38 18+4 ☺️ Çok bariz bi hareket hissedemiyorum ilk gebelik ondan herhalde. Biraz fazla iş yapınca bel fıtığım var kitleniyorum tuvalete bile eşim götürüyor o denli kalıyorum. Birde yaklaşık bir aydır enfeksiyon ve mantar var henüz geçmedi 😊
Bsk-12 Seyma2861 boşver bence işi ya senden ve bebekten önemli değil ki aşıyı da illa olacaz zaten mecbur
Ecmelbeyza Tgbanne canım inşallah bişey çıkmaz bekliyorum haberini etiketle . Eşin de gitsin yine de🌸
Ecmelbeyza Tgbanne ciddi mi ay çok sevindim canım iyi bari ota çöpe gerek kalmadı . tüplerin açıksa bide oooh süper eşine biraz yedir içir bakalım önümüzdeki aya hedef koyalım . Eşine havuç domates suyu sık ver akşam kuruyemiş yedir bolca biraz ona yüklen bence sigarayı kesin bıraksın bizimki günde 1 paketten fazla içerken sırf çocuk için dişini sıktı günde 4-5 taneye düşürdü doktoru söylemişti . Ben etkili olduğuna inanıyorum belki sayı iyi normal olabilir ama sigara hareketliliği azaltıp formunu bozuyordu belki de kimbilir
Tgbanne Ecmelbeyza acık canım tüpler 🙈 esim ve ben sigara içmiyoz canım 😍 havuc ve domates suyu dimi , kuruyemiş , tamam bunları yaparım bol bol , baska aklına gelen olursa yaz canım