Aysesss Bsk-12 aynen canım tesekkurler sende de aynı sorun oluyor olması icimi rahatlattı normal o zaman teşekürler
bukabu z-s2345 benden istemedi doktor canım birtek 2 li teste girdim haftayada detaylı ultrason var nasipse
Ecmelbeyza Tgbanne kııııızzzz 😱nerdesin sen yaa kaç kere profiline girdim biliyo musun nerde bu kız diye yaa . Napıyosun nasılsın ? Durumlar ne
Tgbanne Ecmelbeyza hamile misin oooooooo hayırlı olsun canım benimm cok mutlu oldum cok cok cok cooook
Ecmelbeyza Tgbanne inşallah canım dualarım bebek isteyen tüm arkadaşlarıma gerçekten canı gönülden biz biliyoruz ne demek olduğunu değil mi @Anne18 . Samimi dualarımız sizinle
Tgbanne Anne18 inanıyordum biliyordum valla , minnak kaç haftalık , cinsiyeti belli mi , ayyy heycan yaptım
Anne18 Tgbanne canım evet erkek bebeğim olacak inşallah kuzum 5 aylık olduk darısı sana kuzum benim 💕💕💕💕💕
Tgbanne Anne18 amin canım , biz bu ay 4 kere korunmasız ilişki yasadık, bu ay için ümitli değilim , diğer ay tam baslarız inşallaaah , dua et güzel anne , cici anne 😇😍
Tgbanne Ecmelbeyza yeniden basladım canım , tertemiz sayfa actık hayatımıza , çalışmalara devam 🤣 bu ay öylesine denedik ama gelecek ay düzenli şekilde deneyecez inşallah , hamilesin ANNESİN duan kabul olur kuzum , dua edeceğini biliyorum 🙏🏻
Ecmelbeyza Anne18 kuzu Ya biz ne alacaz şimdi 😂bugün baktım LCW’ye güzel bişey bulamadım erken mi bakıyoz