luckymother Maria9 anladım canım benim adet günüm 2 gün önceydi 333 çıktı ne zaman kese gözükür bilmiyorum
Yenigebe9 luckymother Kağan kocatepe bakmanızı öneririm. Ben 3 haftalikken öğrendim ama 6.haftaya kadar bekledim aslında kanama vs yoksa en iyisi 8.haftaya kadar beklemek herkeste kese ve kalp atışı farklı oluyor ama max 10. 12. haftada duyulur
Maria9 minikmucizemmmmmm ayyy bende sık sık idrara çıkmaya başladım en başından beri. Olabilir yani. Yine de adetinize bi kaç gün kala test yapın
annebali12 luckymother aslında bat 14 kasım günümün iyice geçmesini bekliyorum. İlkinde inanamadım ikinciyi o yüzden yaptım. Bide çatlatma iğnesi oldum bekliyordum zaten haftaya kan veririm inşallah. Bu arada sağlıklı bir gebelik dilerim herşey gönlünce olsun 💛💛
annebali12 Maria9 yaaa çok seviniyorum böyle şeyleri okudukca 🙏🙏 Allahım gönlümüzden geçeni ömrümüze nasip etsin inşallah
Zeynep1111 MinikMucizeninAnnesi benimde 5+2 geçen hafta gittim kese gözükmedi yarın gideceğim inşallah bu kez görebiliriz 🤲
MinikMucizeninAnnesi Zeynep1111 beta hcgniz kaçtı öğrendiğinizde ben sanırım erken öğrendim cuma gideceğim umarım bizde görürüz 😌😍😍
Zeynep1111 luckymother ilk öğrendiğimde 366,64 2 gün sonra tekrar yaptık 970,19 çıktı yarın yeniden gideceğim
Babygeliyo Yarin aile hekimliginde hem testlerimi vericem hemde gebelik takibi actiricam idrar kan tahlilleri suan cok önemli kizlar
Babygeliyo luckymother Test tarihim dündü ama ben dayanamayip transferimin 9günü yaptim 45,96 cikti 2gun sonra 11günü 93.45 cikti cnm yarin aile hekimlinde bida yaptircam
luckymother MinikMucizeninAnnesi canm soruyu bana sormadın ama bende yanitlayayim 4 gün önce 133 du 2 gün önce de 333 olmuş son adet tarihim 12si ama hep erken olurum
Zeynep1111 MinikMucizeninAnnesi 366,64 dü 2 gün sonra 970,19 çıktı inşallah sizde güzel haberler alırsınız😊
Alevdmr luckymother ben beta 40la öğrendim şimdi 5+3’ü bekliyorum hem keseyi görmek hem herşeyi öğrenmek için