Alevdmr luckymother ben beta 40la öğrendim şimdi 5+3’ü bekliyorum hem keseyi görmek hem herşeyi öğrenmek için
Zeynep1111 luckymother ilk öğrendiğimde 366,64 2 gün sonra tekrar yaptık 970,19 çıktı yarın yeniden gideceğim
Zeynep1111 MinikMucizeninAnnesi 366,64 dü 2 gün sonra 970,19 çıktı inşallah sizde güzel haberler alırsınız😊
Zeynep1111 luckymother evet ilk gittiğimde keseyi görememişti yarın tekrar gideceğim inşallah bu kez görebiliriz 🤲
Babygeliyo luckymother Test tarihim dündü ama ben dayanamayip transferimin 9günü yaptim 45,96 cikti 2gun sonra 11günü 93.45 cikti cnm yarin aile hekimlinde bida yaptircam
Handnn Ben pazar adet olmam gerekiyordu 1 gün geçikme ile pazartesi kan verdim beta 600 cktı perşembe tekrar vericem ama bende ara ara kasık batması dışndA hiçbir belirti yok
bireylulmeselesii luckymother hafta luckymother ben de geçen hafta öğrendim. 6 haftalık olduk kalp atışını bekliyoruz :) bugün ilk bulantımı yaşadım, gogus hassasiyeti ve uyku hali dışında bir durum yok şükür:)
Momofqueen Ben de bugun ogrendim icim icime sigmiyor tum duygulari ayni anda yasiyorim su an ❤️ 4+6 hcg 428 cikti 😊