Homeless20 YenidenAnneOlmak feramat yapıyor mu yapmıyor mu bilmiyorum decavittw kullandığım için :) aman sağlıkla gelsinlerde herşey geçer :)
Gzdsrm Leylaozlgl malesef sirf bu yuzden ozel muayenesi olan bi doktora gidiyorum o kadar cok fark var ki insan oldugumu hissettim ya
Gzdsrm YenidenAnneOlmak hergun 1 kasik zeytinyagi ve bol bol su onerdi doktorum benim sende deneyebilirsin canim
Azrabetulunannesi YenidenAnneOlmak ben de decavit ile gyno ferro sanol kullanıyorum bu ilaç içeriği en fazla demir olan ilaç ona rağmen doktorum yazdı
Azrabetulunannesi YenidenAnneOlmak canım kaynım kadın doğum uzmanı o yazmıştı ankaradayken memlekete geldiğimizde doktora sordum kullanmaya devam edeyim mi diye doktor tabi ki o yazmasa ben yazacaktım zaten dedi
Anne18 YenidenAnneOlmak canım bana decavit kahvaltıdan hemen sonra verdi Feramat i ben aç karın ile alıyorum
YenidenAnneOlmak Anne18 feramatı aç karna öğlen alıyorum da decaviti de iç sonra kahvaltı yap demişti Dr. Kahvaltının başında içiyorum.
YenidenAnneOlmak Azrabetulunannesi bebek büyüdükçe demir ihtiyacı artıyor demek ki veriyorlar👍🏻 Ozoooo ben de birini sabah birini öğlen alıyorum. 👍🏻 Maestro ben tereddüt ettim ilk başta ama iki gündür feramatta kullanıyorum. 👍🏻
Ozoooo YenidenAnneOlmak ben ikisinide kullanıyorum gece yatarken alıyorum ikisinide gun içerisinde bulanti yapmasın diye bi zararını görmedim
Maestro YenidenAnneOlmak devavit bende kullanıyordum 1 aydır başka ilaca başladım ben içerken gece yatarken alıyordum yanında feramat içmedim açıkçası
2010-2013 Leylaozlgl canım sağlık ocağına git hemen. Orda senin kaydını yapıp takibe alırlar birde durumu nu anlat hiç ilaç yazılmadı diye, sana demir vede vitamin ilacını ücretsiz vermeleri lazım…