Minigim20 YenidenAnneOlmak decaviti bende kullanıyordum ama afedersiniz ishal yaptı o yüzden bı sure ara verdi doktorum sizde de bu tarz şikayetler oluyor mu bana mı ağır geldi acaba
Minigim20 YenidenAnneOlmak canım ilk başta bende öyleydim ama son iki gündür ishal yaptı kabızlık da zor ama inan ishal olunca vücut olarak halsiz çok bırakıyor şu ilaçlarımı bı dengeye oturtamadim çok üzülüyorum bebeğim için
Merveyrn YenidenAnneOlmak Bende hem decavit hem feramat ve d vitamini kullanıyorum doktor dedi doğuma kdr mecbur
YenidenAnneOlmak Merveyrn Minigim20 Cancazim surass inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı 🤲🏻
surass Banada doktorum decavit ve 2 ilaç daha verdi 16 haftalığız buarada. Ben ilaçları kullanamıyorum ilaç yutamama sorunsalım var maalesef ki. Aklıma ilaç geldiğinde bile midem kalkıyo. Bende besinlerden demir ihtiyacımı vs karşılamaya çalışıyorum
117146 surass bende acaba bana bir yan etkisi olur mu dıye korkudan ilk karşılaştığım ilacı tutamıyorum
Gulenay1234 YenidenAnneOlmak ben de 12.haftadan itibaren decavit Demir hapı da gyno ferro sanol ve d vitamini kullanıyorum ikisi de tok karna iç dedi bana doktorum belki aç karna tiroit hapı içtiğim içindir. Gün içinde verilen ilaçlar harici idrar enfeksiyonu için antibiyotik ve ağrı kesiciler kullanıyorum ve aşırı uyku hali oluyor günlük işlerim de dahi zorlanıyorum bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı benim gibi 😌
YenidenAnneOlmak Gulenay1234 29. Haftadayım ben de de var uyku, yorgunluk hali. Aslında sabahları erken de kalkıyorum ama gün içinde öyleyim.
MercimekveAnnesi16 YenidenAnneOlmak ben 11. Haftadan itibaren decavit ve devit3 kullanmaya başladım bana ikisini de tok karna içmen gerektiği söylendi doğuma kadar da devammış