gulcinsrdr Ncmtntuuba Çok güzel kız isimleri var ben kızım olsa Alisa koyacaktım asil soydan gelen asil olan demek anlamı
Asl_i ExpatMom aynı durumdan muzdariptim, hep aynı isimlerden bıkmıştım. Sonra aklıma “Uzay” ismi düştü. İçime de çok sindi. Başta herkes yadırgadı ama şimdi kabullendiler. (Uzay kelimesini Atatürk yazdığı geometri kitabında kendisi Türkçeleştirmiş, araştırırken okumuştum.) Doğuma az kaldı ve çok severek koyacağız eşimle. Siz de içinize sinen bir isim bulabilirsiniz umarım 🌸
nisanmaral ssnnmmm inanmıyorum ben de bu ismi yazmaya gelmiştim ve büyük ihtimalle bebeğimin cinsiyeti erkek ve bu ismi koyacağım 😅
DeryaMirac Ncmtntuuba Erva, eslem, cemre, Elizan, hafsa sena, ceylin, Beren, zümra, Rana, ayda, ayza, asya, hümeyra, İkra, lina, aysima, ecrin mina, ravza, miray, ebrar, deren,
Svcnn_y ExpatMom ben oğluma meriç ismi koyucam ama karar vermeden önce gediz tuna gençalp isimlerini düşünmüştüm gençalp ismi dedemin ismi çok karizmatik geliyor nedense ama haksızlık olmasın diye vazgeçtim meriç ismine karar verdik eşimle
Papatya-20 ExpatMom bizde o kadar kararsız kaldık eşimle ortak karar Alparslan koyalım dedik 💙👶🏼🤰🏼🎁🦁✨
Momisumut ExpatMom bizim ilk cocugumuz umut bununda adını uras koymaya karar verdık belkı öneri olur :)
gcetin ExpatMom bizim cinsiyet haftaya belli olacak. Erkek olursa ben “Atahan” düşünüyorum. Çok hoşuma gidiyor. Soyad olarak bilindik bir aileyiz. Hem atalarının hanından gelen anlamında hem de Atatürk ün evinden hanından anlamında olduğu için çok içime sindi. Aynı zamanda ilk türk hükümdarlarından.
ExpatMom denizkizimm Deniz sanırım en çok içime sinen isim ama unisex olduğu için ikinci bir isim de istiyorum eğer koyarsak. Alp sevmediğim birini çağırıştırıyor, başka bişey bulmam lazım 😊🙈
adaa_ ExpatMom biz de Deniz koymayı düşünüyoruz 😄 unisex diye yanına bi isim daha koysak mı diye düşündük fakat en başından beri çift isim istemiyordum .Herkes kafasına göre söylüyor .İki isim birden söylendiğinde de isimler anlamını hoşluğunu yitiriyor gibi geliyor .Ama hala kesin karar vermedim ben de 😬Ama Deniz Alp , Deniz Buğra , Deniz Atlas , Deniz Meriç , Deniz eren bunları düşünmüştük 😄 Aralarında en çok Deniz Meriç İ sevmiştim ama Meriç de unisex😄Erkek ismi bulmak cidden zormuş
ExpatMom Gzdeeeee35 dediğim gibi yurtdışında yaşadığım için burda telaffuzu argo oluyor. Your ur diye kısaltılır İngilizce, as ın sonuna bir s daha gelince de kaba bir anlam oluyor. Bu şekilde telaffuz edip yüzde yüz okulda dalga geçerler çocukla diye vazgeçtik. Tr’de yaşasak koyardık, çok içimize sinmişti.