ExpatMom gulcinsrdr Harika bir seçim yapmışsınız 😊 20 yıl sonra şu an popüler olan isimlerin arasında yıldız gibi parlayacaklar ❤️
Mervey12 Kızlar biz de çok düşündük araştırdık eşimle oğluşuma Revan ismini koymaya karar verdik ilk duyduğumuzda çok hoşumuza gitti. Anlamı: 1. Doğru yolu tutan, 2. İyi hareket eden, akıllı. 3. Ergin kişi
Cerla ExpatMom valla ben hattab çok istemiştim Hz. Ömerin babasının adı Eşim rahat söylenmez die pek tanaşmadı alparslan olacakmış Gerçi %70 kız dediler ama inşallah döner yavrum😊
Muj91 ExpatMom “Noyan” güzel isim. Beyefendi, komutan gibi anlamları var. Bir de ben erkekte “Deniz” ismini de seviyorum. Kızım olucak ve Deniz koyacağım ismini ama erkekte daha çok severim ☺️
ExpatMom Muj91 Benim de içime en çok Deniz siniyor ama unisex bir isim olduğu için bir isim daha istiyorum arkasına 😊🙈
ExpatMom urazaslan gayet güzel bir isim olduğu konusunda hemfikiriz. Siz Türkiyede’siniz ancak ben Türkiye’de yaşamıyorum sorun orda 😂 Ve yaşadığım yerdeki telaffuzu argo. Bu yüzden vazgeçtik, umarım anlatabilmişimdir bu sefer 😉
tatlicianne ExpatMom ARTUN 💕 Kendine Güvenen, Onurlu, Ağırbaşlı (gerçekten çok sakin ağırbaşlı akıllı oğlum😇)