ElifKara Kızlar bende karar veremiyorum Asrın ismini çok beğenmiştim herkes kız ismi mi dediği için sanırım biraz soğudum 🙄 Anıl ile Çınar arasında kaldım şimdi de. Sizce hangisi? Erkek ismi bulmak gerçekten çok zormuş inanmıyordum.
1incir YAĞIZ ASLAN SELİM MAHİR EGEMEN FURKAN BURAK ATAHAN ÇINAR EYMEN HAMZA AKIN EMREHAN TUNA DEMİR ALİ DEMİR GÖKAY EKMEL BATUHAN MUAZ ALP ZEYD
Kamucuk_ Ayyyy çok heyecanlı ya bizim daha cinsiyet bile belli olmadı ama erkek hissediyorum ve işim konusunda biraz fazla heyecanlanıyorum kızımın ismi sare ona uygun bişey aradım ama bulamadım Atlas veya şira ilgimi çekti bi cinsiyeti belli olsunda 🤭🤭🤭
denizkizimm ExpatMom Deniz Alp koyabilirsiniz oğlum olsaydı koyacağım isimdi. Kızım oluyor sadece Deniz koyacağız 💖
ExpatMom denizkizimm Deniz sanırım en çok içime sinen isim ama unisex olduğu için ikinci bir isim de istiyorum eğer koyarsak. Alp sevmediğim birini çağırıştırıyor, başka bişey bulmam lazım 😊🙈
SafaMerve Happymam yiğit Ali çok güzel yiğiti bende düşündüm ama i leri çok i harfi kırılganlık veririmiş
ExpatMom Gzdeeeee35 dediğim gibi yurtdışında yaşadığım için burda telaffuzu argo oluyor. Your ur diye kısaltılır İngilizce, as ın sonuna bir s daha gelince de kaba bir anlam oluyor. Bu şekilde telaffuz edip yüzde yüz okulda dalga geçerler çocukla diye vazgeçtik. Tr’de yaşasak koyardık, çok içimize sinmişti.
Elifmom1 ExpatMom Benan: Parmakla göstereceğimiz kadar güzel Eralp: yigit erkek, yigitler yigidi Biz Yusuf Benan istiyoruz kismetse ☺️
Snszasla Kubra33 yaaa gerçekten mi 😀 nasıl peki karakteri bi de ismi söylerken size anılmak gibi geliyor mu 🙊🥰
Kubra33 Snszasla anılmak gibi gelmiyor. Başta benimsemesem de şimdi çok seviyorum ismini. Karakter olarak çok sakin söz dinleyen konuşarak herşeyi halledebiliyorum. Zeka olarak da şaşırtıyor bizi. Canı biraz fazla tatlı. Hiç ama hiç yaramaz değil. Tek problemimiz yemek.. Onu da aştık sayılır. Herşeyi yiyiyor aslında ama çok yavaşş😅
gulcinsrdr Ncmtntuuba Çok güzel kız isimleri var ben kızım olsa Alisa koyacaktım asil soydan gelen asil olan demek anlamı
DeryaMirac Ncmtntuuba Erva, eslem, cemre, Elizan, hafsa sena, ceylin, Beren, zümra, Rana, ayda, ayza, asya, hümeyra, İkra, lina, aysima, ecrin mina, ravza, miray, ebrar, deren,
Nermin_33 27 haftalik erkek annesiyim bende eşimde babasının ismini koymak istiyor bende pek bi sevemiyorum ismini * mesut * çok eski bi isim gibi geliyor ikinci bi isime de ikna edemiyorum aklımda da hep doruk arel aras vardı nasıl ikna edebilirim ikinci isime
Fskah-42 39+3 olduk daha O mu sumu diyoruz bizde karar veremedik en son Miraç Eymen ❣diye konuştuk değişmezse ne zormus isim koymak😁
gulcinsrdr ExpatMom Bende 30+6 ikizlere hamileyim ikisi de erkek birine babamı çok erken kaybettim ben Kemaldi ismi Kemal koyacağım birine de Mustafa 😊 Böyle bir karar vermeseydik muhtemelen Batu,Bartu,Arel,Aras bu tarz isimler koyacaktık ama herkes Artık böyle koyuyor isim yok dediğiniz gibi birazda sıktı bu isimler
ExpatMom gulcinsrdr Harika bir seçim yapmışsınız 😊 20 yıl sonra şu an popüler olan isimlerin arasında yıldız gibi parlayacaklar ❤️