Semaklncpnr Kbrnr_krkmz son adet tarihin neyse ona göre hesapla canım ondan söylemiyorlar,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊
Kbrnr_krkmz Bendede vajinal baktı kucik olduğu için korktuguma sordum ben bisiy olur mu diye yok dedi
zeynelbeyt luckymother sağlıklı ise (ki inşallah sağlıklıdır merak etme düşük olmasının bi önemi yok, önemli olan iki katına çıkması) cuma gününe kadar iki katına arta arta 10 binlerde falan olması gerekiyor ve o zamanda çok rahat gözükür :)
Kbrnr_krkmz luckymother ilk gittiğimde süt hormanu benim yüksek çıktı 2 hafta sonra gel onu kontrol altında tutulkm dedi teste hamile olduğumu ogrendjm gittiğimde de dedim oda beta HCG testi alalım hemen dedi kan verdim sonuctada güneşin dedi ultroson baktı 2 haftaya randevu verdi geri
zeynelbeyt luckymother aaaa evet pardon canım ben hergün 2 katına çıkıyor gibi hesaplamışım😂 doğru Bin küsurlarda, 2000 e yakın olması gerekiyor 😁
minikkkkkk luckymother doktorun uygun görürse yaptırır canim sen yaptırma kendin seni cok İyi anlıyorum bnde salı gunu kese gormek icin gidicem Aman geçmiyor 🤗🤗
Kbrnr_krkmz luckymother yok söylemedi benimde aklımda boyu 3.5 mm dedi ama bende şaşırdım annemde acaba üstüne mi gordun dedi kanda çıkar diye tahmin ettim bakalım 2 hafta sonra tekrar gidecm o zman ne olur