luckymother Kızlar tam 4 haftalık gebeyim 2 gün önce 133 du beta bugün baktılar 331 kese ne zaman gözükür sizce?
luckymother Ozlemcigimmmm hayır değil gayet normal dedi doktorum burada herkesi kendinizle kıyaslamazsaniz daha az endişeleniriz
senakhrmn Ozlemcigimmmm önemli olan beta yüksekliği değil beta değerinin iki güne bir 2 ye katlamasıdır. İlk öğrendiğin betanın yüksek veya düşük oluşu döllenme zamanıyla alakalıdır .
zeynelbeyt luckymother 1000 değerinden sonra vajinal ultrason ile, 4000 ve üzerinde karından ultrason ile görünür demişti doktorum :)
minikkkkkk luckymother canim en iyisini doktorun bilir ondan başkasını dinleme derim dedin gibi bizler hep bi arastirma içine giriyoruz meraktan heyecandan kafa karışıklığı oluyor sonra
Semaklncpnr Kbrnr_krkmz son adet tarihin neyse ona göre hesapla canım ondan söylemiyorlar,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊
Kbrnr_krkmz Beslenmeyle ilgili yada dikkat etmem gerekenlere ilgili bisiyde demedi normal mi yani sadcee tahlil istedi ve 2 hafta sonra tekrar muayenege cagirdi
luckymother minikkkkkk ben cuma gunu bı gideyim o zaman yumurtlama erken oldu belki bebişi de erken görürüm
zeynelbeyt luckymother doktorum hayır alakası yok düşükle demişti. Zaten 3-4 cm kadar bişey alttan sokuluyor öyle bakılıyor. Şahsi fikrim de zararının olmadığı yönünde. Sonuçta ilişkiye de giriliyor:)
luckymother senakhrmn ay ağzına sağlık ya ben 2 ay önce kimyasal geçirdim bu beta olaylarını çok takıyorum zaten burda bilip bilmeden kırılır mı üzülür mü diye düşünmeden pat diye soyluyorlar. Benim bı daha betaya baktirmama gerek yok değil mi baktirdikca stres oluyorum
luckymother zeynelbeyt ben şuan ilişkiye de girmiyorum nolur ne olmaz diye doktora gittikten sonra artık 😄
senakhrmn luckymother Canım şöyleki iki gün sonra tekrar baktır yine 2 katına çıkmışsa yani 600 üzerindeyse tekrar baktırmana gerek yok ondan sonra için rahat etsin başka baktırmana gerek yok inşallah.
zeynelbeyt luckymother sağlıklı ise (ki inşallah sağlıklıdır merak etme düşük olmasının bi önemi yok, önemli olan iki katına çıkması) cuma gününe kadar iki katına arta arta 10 binlerde falan olması gerekiyor ve o zamanda çok rahat gözükür :)