MukaddesTan bejanne00 sürekli kusarak ve bulantılar yüzünden artık hiç bi şekilde yiyemediğimden verdim sanırım 😔
Minikmucizemmm Irmakk Irmakk 8 kilocuk 😂😂 doktorum normal dedi aslında 🙄 oğlum sağlıkla dünyaya gelsinde kilo sorun değil verilir herhalde bir şekilde aslında ilk başlarsa sürekli veriyordum 5. Ayıma kadar mide bulantısı çok çektim şuan 7 aya girdik 2 ayda aldım bu kiloları❣😘
YazCilegi Ladess 20.haftaya kadar 50ydim. O haftaki kontrolimde bi gittim 54 olmuşum 🙈 Öyle böyle derken geldik bugünlere. Yapı olarak sizde minyon ve zayıfsanız dert etmeyin. Nerede bu 8 kilo diyorlar bana hala bacaklarım safinaz gibi.
Minikmucizemmm Irmakk aynen öyle valla 😂😂 bide şuan alsamda bi bahanem var hamileyim diyip geçebiliyorum iyi değerlendirmek lazım bu zamanları 😂
Irmakk Minikmucizemmm evet önce hamileyim sonra emziriyorum😂😂 ben hiç yapamadım onu zayıflıktan amaa😏
DidemVadatAkku adm hamile değilken 55 kiloydum hamile kalınca 49’lara kadar düştüm şimdi yeni yeni 55 oldum 🙃 5 aylık 4 gün sonra inşallah🙏🏻🙏🏻