rf17 56-57 arasıydım hamile kaldığımda, şimdi 31.haftada 69-70im. benimki biraz fazla oldu, son iki aydan korkuyorum o yüzden 😓
Ayseeelif rf17 ben de 30 + 5 .56 kiloydum 66 oldumm.aynı gibiyiz peki boy kaç acaba.benım 1.68 . normalmış bence takma😊diyetsyene de gittim ben hatta 64 kıloyken gittim.maksımum 6 kılo daha alablırsın dedı dikkat ederek beslenıyorum .zaten aşırı bir kılo durmuyor ya aslında.zaten ben de kılı alamazdm hep aynıydım😅
Busra_gezen maşallah burdaki hamilelerde hiç kilo almıyor aksine veriyor çoğunluk baya az almış enteresan 🙂 ben 64le hamile kaldım 24 haftalıgiz 73 kilo oldum
Gxxxe Busra_gezen bende anlamadım herkes zayıflamış moralim bozuldu yahu.. 53.5 la hamile kaldım tam 10 .50 kilo aldım 24+4 Uz 😊😊😊
HacerelikZeytinolu Busra_gezen Bende anlamadım nasıl kilo almıyorlar benşiştikçe şişiyorum 60 la hamile kaldım 23+5 günlük hamileyim kilom 70 oldu aşırı bi iştahım da Yok ama alıyorum böyle giderse 80i geçicem diye korkuyorum
Ladess 51,5 la başladım 20 hafta 54,5olduk 🙂 kontrollü yiyorum kilo almaya bünyem çok müsait 🙈korkuyorum 70e falan çıkarsam diye minyon olunca iyi olmuyor çünkü
YazCilegi Ladess 20.haftaya kadar 50ydim. O haftaki kontrolimde bi gittim 54 olmuşum 🙈 Öyle böyle derken geldik bugünlere. Yapı olarak sizde minyon ve zayıfsanız dert etmeyin. Nerede bu 8 kilo diyorlar bana hala bacaklarım safinaz gibi.