Sedaby adm 67kiloydum hamile kaldigimda suan 25haftaligiz 3kilo aldim sadece. İnsallah bebegimde normal kilo dogar ve bende 10kilo almadan hamileligmi bitiririm
Mzeynepp 38+5 im 62 ile kaldım şu an 80 kiloyum. Benim gibi fazla kilo alanlara cesaret vereyim de yazsınlar 😃
FatmaKurcanGler Mzeynepp merhaba 56 ıle hamıle kaldım suan 29+4 gunluk hamıleyım ve kılom 75 daha nekadar alırıö bılmıyorım ama bu durum hıc hosuma gıtmıyor🙁
okuyananne Mzeynepp yaa ben de 55 ile evlendim 4 ayda 6 kilo alıp 61’e çıktıktan sonra hamile kaldım, şuan 71 kiloyum 28+1’deyim 😂😂 eski kiloma nasıl dönücem çok merak ediyorum 🙈
okuyananne Mzeynepp yaa ben de 55 ile evlendim 4 ayda 6 kilo alıp 61’e çıktıktan sonra hamile kaldım, şuan 71 kiloyum 28+1’deyim 😂😂 eski kiloma nasıl dönücem çok merak ediyorum 🙈
Susamtanesii TazeAnneyim ay maşallah ne güzel ya nasıl kilo verdiniz diyetisyene mi gittiniz bende 88 ile kaldım 26 haftalık olduk 104 oldum
Berrin adm 2 haftam kaldı bebeğime kavuşmaya ve 5 kilo almışım 😊 50 kilo ile hamile kaldım.. bebeğimin sağlığı ve kilosu da çok iyi
parasetamoll 9+1 🙂 66 ile kaldım 67.8 e çıktım şimdi 66.7 oldum anlayamadım bende boyum da 174 BMI’ye göre iyi gibi umarım sonradan çok olmaz ☺