Sedaby adm 67kiloydum hamile kaldigimda suan 25haftaligiz 3kilo aldim sadece. İnsallah bebegimde normal kilo dogar ve bende 10kilo almadan hamileligmi bitiririm
Berrin adm 2 haftam kaldı bebeğime kavuşmaya ve 5 kilo almışım 😊 50 kilo ile hamile kaldım.. bebeğimin sağlığı ve kilosu da çok iyi
BraTurgut MukaddesTan maşallah güzel kilo vermişsiniz ben 23 haftalığım 98 kiloyum bugün idrarda şeker çıktı yarın şeker yüklemesi yapılacak ne olacak hiç bilmiyorum 😔
Ayseylcn Elif2307 hemen hemen aynıyız canım ☺ bende 63 düm hamile kaldığımda şuan 67 68 arası. 21 haftalık benim senin kaç haftalık ??
Susamtanesii BraTurgut idrarda şeker nasıl oluyor canım idrar testi ile özel mi bakılıyor? Bende 104 kilo oldum
MukaddesTan BraTurgut allah hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah ben sürekli kustuğum için bu kadar fazla kilo verdim 😔
Duyguynrky sevginanc ay ne güzel yaaa bende 54.5 la hamile kaldım şimdi 59 kg oldum bebişiniz kaç gr ? Aslında 57.5 tum ama 1 haftada aldım kiloları çok hareketli olduğum için yediğimi yakmışım 🤷🏼♀️ Yattım 1 hafta bebiş toparladı