Nklcilis11 Benimde 9 kasım daha önce kimyasal geçirdim. Bu ay çatlatma iğnesi oldum 2 gün önce negatifti. Ama bu ay daha önce hiç karşılaşmadığım bişey oldu. Göğüslerim aşırı hassas dokunamıyorum, tekrar test yapıp negatif görmekten korkuyorumm
Deletedmom5 mommyjean ayy ben heyecanla adet olmayı bekliyorum transfer içn önceden istemezdim şimdi hemen olsam diyorum😄
Nurbalam simyakaya78 bir çok yerde belirti diye okudum ablama da sordum o da gebelik belirtisi olarak görmüş bunlar tesadüfte olabilir belirti de 🤩 rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize 🤲🏻
Fatmaceyhun mommyjean canım ben yaptım test negatif çıktı 9 kasım kesin adetim eli kulağında birde o kadar umutluydum bu ay nasip artık 😔
Serifekuz Kızlarrr☺️ benim 1 günüm geçti göğüslerim çok hassas test için ¾ daha bekliyim diyorum ama adet olmaktan da korkuyorum sizce ne olur 😔🤔🌺
34Gizem mommyjean benim de 9 kasım regl günü. Dün ovülasyonla bir bakayım dedim silik çıktı. Hiçbir belirti de yok zaten yine olmadı galiba. sanırım olmayacak umutsuzluğa kapıldım iyice ve moralim bozuk açıkçası..
Kimyon 34Gizem bende de hiç bir belirti yoktu 2 gün varken akşam yaptım çift çıktı ama yine de ümitlendirmek istemem. Şunu diyebilirim bende de gebelik ait hiçbir belirti yok şuan
Kimyon 34Gizem bir yerde okumuştum ovülasyın testi asla gebelik sonucu vermez diye. Çünkü ovülasyın testi lh hormonu ölçüyor vücutta bu hormon az miktarda da olsa her zaman bulunurmuş o yüzden ovülasyın testlerinde hep silik de olsa çıkarmış. Normal test yapın bence
34Gizem Kimyon Bilgi için ve ilgin için çok teşekkür ederim :) yarın regl günüm eğer gecikirse yapacağım söz :) senden bir şey rica etsem ? ovülasyon testin varsa yapar mısın ? hamilesin sonuçta bakalım nasıl çıkacak :)
Eymenkuzusu Nurbalam bende de enfeksiyon olmuştu kayınvalideme söylediğimde bana direk hamilesin sen demişti. Aynısı kendisinde de olmuş 8nun kayınvalideside pna öyle demiş inşallah hamilesindir 😇
Kimyon 34Gizem https://i.imgyukle.com/2020/11/08/I4UnIt.jpg[](src) bunu bugün yaptım nor al test adetim yarın gün içinde ovülasyın testi yapayom nasıl çıkcak