Kimyon 34Gizem https://i.imgyukle.com/2020/11/08/I4UnIt.jpg[](src) bunu bugün yaptım nor al test adetim yarın gün içinde ovülasyın testi yapayom nasıl çıkcak
Kimyon 34Gizem evet evde olcak diye hatırlıyorum bir konu açtım kesin hamile miyim diye ordan bakarsın o testi bugün yaptım normal adet günüm yarın
34Gizem Kimyon evet baktım şimdi resmen ben buradayım diyor annesiii :))) yapınca haber verir misin ?:)
sutlaacc mommyjean canım merhaba benimde bugün adet tarihi :/ test yaptım meraktan iki gün önce negatifti bu ay çok umutluydum aslında
Nurbalam simyakaya78 bir çok yerde belirti diye okudum ablama da sordum o da gebelik belirtisi olarak görmüş bunlar tesadüfte olabilir belirti de 🤩 rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize 🤲🏻
Biranne02 mommyjean canım benimde adetim 21 kasim su aralar adet olcak gibi karnım agriyo buda belirti olabilir
Hayal95 mommyjean Son 1 gün kaldı adete ama umudum yok gibi sabah uyandım içimden Bi ses gebe değilsin boşuna uğraşma diye kalbime geldi sen de var mı Bi belirti yarın test yapacak mısın
Hayal95 mommyjean Ya canım ilaç mı kullandın yoksam normal mi denemiştim eğer yumurtlama gününü bilmiyorsan inşallah geç döllenmedir
mommyjean Hayal95 belki de olabilir bilmiyorum canım 1.20 çıktı sonuç. Yumurtlama günün bilmiyorum 14. Günden sonra o hafta beyaz akıntı yoğundu 1 hafta sonra kesildi akıntı