mommyjean Merhaba kızlar herhangi bir belirti var mı test yaptınız mı.?? Ben henüz yapmadım hem heyecan hem korku var açıkcası, karnımda ağrı var bakalım adeti bekliyorum 9 kasımı
BegumIscanTunc mommyjean adetime12 gün var ama şu sıralar fazla uykucu oldum birde sağ tarafımda ara sıra ağrı oluyor hafif çaplı hayırlısı diyorum ve bekliyorum 🤭🤲
Hayal95 mommyjean Sen testini ne zaman yapacan ben bugun yaptım yarım saat sonra pembe silik çizgi çıktı ilk 10 dakikada çıkmadı diye umutlanamıyorum
mommyjean Nurbalam dün paylaştığım postta hamilelik belirtisi olarak enfeksiyon sarı akıntı yazanlar vardı canım
Eymenkuzusu Nurbalam bende de enfeksiyon olmuştu kayınvalideme söylediğimde bana direk hamilesin sen demişti. Aynısı kendisinde de olmuş 8nun kayınvalideside pna öyle demiş inşallah hamilesindir 😇
mommyjean Bebegiminannesi_ cidden varmış daha gününe ama olsun zaman çabuk geçiyor gerçi son günleri bir türlü geçmiyor ama 🙈
mommyjean BegumIscanTunc canım iki hafta çok erken yumurtlama belirtisi olabilir senin eğer döngün 28 ise tabi
mommyjean Hayal95 yarın hemen kan ver netleştir bence vardır yaa 🤭🤭 adeti bekliyorum umutlanmak istemiyorum ben de. O testler beni geriyor çok
Hayal95 mommyjean Beni de valla Bi iş yapamıyorum eğilip kalkınca kasıkta ağrım oluyor ondan test yaptım yoksam günü gelmeden yapmam dedim
mommyjean BegumIscanTunc o zaman yumurtlama belirtisi seninki canım en erken 1 hafta kala hamilelik belirtisi çıkıyormuş
BegumIscanTunc mommyjean canım bundan onceki gebeliklerimdede aynısı oldu o yüzden ama hakkimizdan hayırlısı diyorum bakalım suanlik beklemedeyim 🤲🤭🤗