nev_hena Haftaiçi yumurta, peynir, zeytin, domates salatalık, tahin-pekmez. Bazen avokado ekliyorum menüye. Haftasonu kuymak 😂
Paprika Bsk-12 çalıştığım ve çok erken kalktığım için kahvaltı yapmak zorundayım ama az çeşit gediğim için doymuyorum 😢
Bsk-12 Paprika aa tabi ben çalışmadığım için yine idare ediyorum bir şekilde. Haşlanmış patates deneyin akşam haşlayın mesela sabah bi tane bile yeseniz iyi mideyi de bulandırmıyor pek bide poğaça yapın buzluğa atın sabahları çıkarıp yemeye çalışın aklıma bunlar geliyor allah yardımcınız olsun inşallah
seday93 Paprika bende çalışıyorum yulaflı yazdığım tarifi , avokadolu tarifi kahvaltı kabıma koyup yiyorum . krep yap içine peynir salça dürüm yap yine yanına koy canım
nev_hena Paprika en büyük sorunumuz malzeme maalesef ama eldeki imkanlarla şunu önerebilirim, bulabildiğiniz iyi bir tereyağı, aktardan mısır unu ve çeçil peyniri. Kebir’in Kolot peyniri de güzel oluyor. Hiç yoktan iyi oluyor valla :)
mucizemhu Paprika insallah saol canım Allah razı olsun sizde inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza vermeyi nasip etsin🤲🥰
seday93 Paprika arkadaşım ben sıkıldığımda farklı tarifler deniyorum bunlardan biri avokado tost . avokado alıyorum pazardan her hafta 3 tane bana bir hafta yetiyor avokadoları eziyorum içine iki tatlı kaşığı labne koyuyorum limon biraz sarımsak karabiber tuz karıştırıyorum yeşil bi meze gibi oluyor yaptığım bu karışımı sıcak ısıttığım dilim ekmeğe sürüyorum üzerine yumurta yağda yapıyorum ekmeğin üzerine koyuyorum o kadar lezzetli ki . onun dışında menemen , patatesli yumurta , kıymalı yumurta yapıyorum klasik kahvaltılarda. Yine teksem mesela 3 ymk kaşığı yulafı bir su bardağı süt ile katılaşana kadar pişiriyorum içine kakao koyuyorum dilediğim kadar kaseye koyuyorum üzerine çilek muz yada evde ne varsa meyve onu yiyorum çok doyurucu oluyor üzerine kuruyemiş atabilirsin . Dereotlu maydanozlu yeşil soğanlı krep yapıyorum gözleme gibi yani inan hepsi çok doyurucu oluyor:)
Paprika seday93 avokadolun tiksinmiştim. Onu yakın zamanda yemeyi tekrar deneyeceğim teşekkürler fikirler için💐
Bilgemert Paprika 2 tane haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık ve süt. Ekmek yemiyorum. Bazen yumurtayı yağda yiyorum yanına sıcak birşeyler hazırlıyorum
Myssr Paprika ben peynie zeytin yumurta ceviz vs yiyorm ya da farkli bisi istediyse cnm patatesli yumurta yapyrm yabda kapya ve sivri biberli ( buzluga dograyp attm yazn) Kabak mucver ayni borek gibi oluyo basen yapiyorm
minnie123 Paprika peynir, yumurta, zeytin, domates, salatalık, biber, tahin helvası vs onları yiyorum 🙂
Nesse86 Paprika Ben sabah 1 tabe kaynatilmis yumurta beyaz peynir kasar peynir domates cok az yiorum yaprak salata bal recel yag kaymak böyle seyler yiyorum yaninada bazen meyve patates de kizartiom bazen.