Paprika Günaydın hanımlar Derdim kahvaltıda yiyecek bir şey bulamamak.Şimdi kahvaltıdan kalktım ama hala açım🙄Peynir ve yumurta yiyebiliyorum.Zeytinden domates salatalıktan tiksindim.Yeşillik yemeyi özledim.Maydanoz tavsiye edilmiyor sanırım. Sizler hem doyurucu hem de besleyici neler yiyorsunuz?Özellikle kahvaltıda yiyebileceğim sebze önerilerine(brokoli gibi) ve kolay tariflere ihtiyacım var😋
Seda8308 Paprika Avokadoyuda ekleyebilirsiniz kahvaltınıza hem besleyici hem de bebek için çok yararlı.
mucizemhu Paprika ilk haftalar öyle canım peynir bile yiyemiyordum ama düzeldi çok şükür senin kaç haftalık
Yanki Paprika “maydonoz ve dereotu yiyebilirsin canım oturup birer Demet yiyebileceğini sanmıyorum “ demişti doktorum. bende doktor tavsiyesiyle yiyorum ve sorun yaşamadım çok şükür
edaelifokmn Haşlanmış yumurta, süt, peynir, zeytin, kaşar peyniri, salatalık, ceviz, bazen roka yiyorum bazen saydıklarımdan sandwic yapıyorum
Paprika edaelifokmn rokaya bayılırım rokanın herhangi bir zararı var mı acaba?yesilliklerden gözüm korktu
Paprika Seda8308 hamilelikten önce çok fazla yiyordum seviyordum da.su an asla yiyemiyorum.henüz cesaretim yok onu denemeye😢
Paprika mucizemhu ben de bugün 11+0 oldum.Son bir haftadır bulantılarım bitti. Yeni yemek yemeye başladım.Ama tiksinmemek adına yavaş yavaş denemeye başladım yemekleri
mucizemhu Paprika Benim 22-23 gibi felan düzelmeye başladı bulantılarım bitti zaten 4. aya kadar sürüyor gerçi her insan aynı değil bende şuan 32+3üm
Paprika sukayhanacar cennet hurmasından bahsediyorsunuz di mi? Ustune tahin muthis olur.😍yulafı genelde omletime ekliyorum ekmek yemediğim zaman
Srpl1_ Yeşilliğin bir zararı yok kaynatıp icmediginiz sürece ve aşırıya kacmadiginiz sürece bende yediğim için özellikle sordum doktoruma
Rengarenk Paprika cennet hurmasi dogumu tetikliyor diye duymustum ne kadar dogru bilmiyorum. Gebelikte dikkat edilmesi gerekebilir yerken😟
mucizemhu Paprika insallah saol canım Allah razı olsun sizde inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza vermeyi nasip etsin🤲🥰
Bsk-12 Paprika benim dört ayım bitti hala. Kahvaltı yapamıyorum kahvaltı sofrası çekmiyor canım ne yiyorsun peki dersen Allah’a emanet resmen en erken yediğim şey gündüz saat üçü buluyor genelde
Paprika Bsk-12 çalıştığım ve çok erken kalktığım için kahvaltı yapmak zorundayım ama az çeşit gediğim için doymuyorum 😢